سایت حقوقدان وکیل دادگستری

گروه وکلای حقوقدان

وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

فهرست مطالب

روشهای جدید‌ مهاجرت به امریکا-وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

 1- مهاجرت به امریکا از طریق اشتغال EB3: مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3 ساده‌ترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا می‌باشد. شما می‌توانید از طریق این برنامه اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید. مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3 یکی از برنامه‌های نسبتا جدید وزارت مهاجرت امریکا برای اخذ اقامت دائم و گیرین کارت امریکا می‌باشد و تنها شرط لازم برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3 داشتن پیشنهاد کار از شرکتهای معتبر در آمریکا می‌باشد که به تایید وزارت کار امریکا و نیز مهاجرت آمریکا رسیده باشد. لازم به ذکر است که اخذ اقامت دائم از این روش یکی از کم شرط‌ترین روشهای مهاجرت به امریکا محسوب می‌شود و افراد بدون نیاز به مدرک زبان (ایلتس یا تافل)، شرط سرمایه گذاری و یا مالی نیز می‌توانند از این طریق گیرین کارت امریکا را برای خود و سایر اعضای خانواده اخذ نمایند. یشنهادات کاری مناسب روش EB3 معمولا مشاغل در زمینه‌های صنعتی، خدماتی و فروش می‌باشد.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

برنامه مهاجرتی EB3 برخلاف ویزاهای موقت کاری که معمولاً ۱ ساله می‌باشند، اقامت دائم(گیرین کارت)می‌باشد و چند روز پس از ورود موکلین به آمریکا گرین کارت دائمی و غیر مشروط آمریکا به ایشان اعطاء خواهد شد. تعهد انجام کار فقط برای متقاضی اصلی بوده نه سایر افراد خانواده و پس از اتمام تعهد ۱ سال کار برای شرکت، مانند هر شهروند آمریکایی دیگری, می‌توانند مشغول به انجام هر کار دیگری از قبیل شغل جدید در هر زمینه ای, ادامه تحصیل, افتتاح یک بیزنس گردند و در هر شهر دیگری در آمریکا  که مایل باشند زندگی نمایند. همچنین پس از حضور در امریکا به مدت ۲.۵ سال، در پایان سال چهارم می‌توانند پاسپورت این کشور را دریافت کنند.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

با توجه به اینکه در حال حاضر به غیر از EB3، تنها برنامه مهاجرتی آمریکا که منجر به اخذ گیرین کارت میگردد، برنامه سرمایه گذاری آمریکا می‌باشد، برای خانواده هایی که قصد سرمایه گذاری ندارند، برنامه مهاجرتی EB3 بهترین گزینه حال حاضر می‌باشد.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

 

مزایای مهاجرت به امریکا از طریق EB3:

1-امکان اقدام برای افراد با هرگونه مدرک تحصیلی و عدم نیاز به مدرک رسمی زبان انگلیسی (ایلتس یا تافل)

2-عدم نیاز به سرمایه گذاری، سابقه کار و یا شرط مالی

3-اخذ گیرین کارت دائمی در بدو ورود برای تمام افراد خانواده

4-داشتن شغل در بدو ورود امریکا

 

شرايط مهاجرت به آمریکا از طریق کار EB3

1-داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای مورد تائید وزارت کار آمریکا

2-انجام کار برای کارفرما در شغل مربوطه به مدت ١ سال

3-داشتن سلامت جسمانی و عدم سوء پیشینه

۲مهاجرت به امریکا از طریق سرمایه گذاری EB5:

یکی از بهترین و سریع‌ترین برنامه‌های مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری می‌باشد. با توجه به محدودیتهای موجود در روش سرمایه گذاری کانادا برای ایرانیان این روش به عنوان یک روش بسیار مناسب جایگزین ان برنامه گردیده است. سرعت بالای اخذ اقامت دائم و گیرین کارت امریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 که تنها ١٢ تا ١٨ ماه طول می‌کشد و نیز کم شرط بودن این روش از مهم‌ترین ویژگیهای این برنامه مهاجرتی می‌باشد که در ادامه به ان پرداخته گردیده است.

شرایط لازم

جهت اخذ اقامت دائم کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 متقاضی نیاز به نشان دادن ١٠٠٠٠٠٠$ دارایی که از راه قانونی به دست آماده باشد و تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ۵٠٠٠٠٠$ در یک پروژه عمرانی یا تجاری در یکی از شهرهای امریکا است. این ۵٠٠٠٠٠$ پس از ۵ سال با سود به سرمایه گذار برگردانده می‌شود.

ویژگیهای بسیار عالی EB5

1-عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی

2-عدم نیاز به تحصیلات عالیه

3-عدم نیاز به سابقه مدیریت

4-بازگشت سرمایه پس از ۵ سال

۳مهاجرت به امریکا از طریق خرید بیزینس E2:

مهاجرت به امریکا از طریق خرید بیزینس سریع‌ترین روش اخذ ویزای اقامت موقت امریکا (قابل تبدیل به گیرین کارت پس از ورود به امریکا) می‌باشد که بر اساس ان متقاضیانی که اقدام به سرمایه گذاری ١۵٠ هزار دلاری در آمریکا نمایند اقامت طولانی مدت آمریکا را دریافت می‌کنند. ویزای مهاجرت به امریکا از طریق خرید بیزینس بسیار سریع بوده و معمولا در مدت زمان حدود ٢ تا ٣ ماه برای متقاضی اصلی، همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال صادر می‌شود. ویزای E-2 به راحتی تا زمانی که متقاضی یک بیزینس در آمریکا داشته باشد برای قابل تمدید می‌باشد. پس از ورود به آمریکا از طریق ویزای E-2 متقاضی و تمام همراهان می‌توانند از طریق برنامه‌های EB3 و یا EB5 تقاضای اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را نمایند.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

شرایط لازم

 1- سرمایه گذاری ١٥٠ هزار دلاری در یک بیزنس واجد شرایط این روش مهاجرتی به آمریکا

2- حداقل ارزش اموال و دارائیها ٣٠٠ هزار دلار

 

ویژگیهای بسیار عالی

ویژگیهای بسیار عالی مهاجرت به امریکا و اخذ اقامت اقامت موقت طولانی مدت آمریکا E2 (قابل تبدیل به اقامت دائم پس از ورود به امریکا) از طریق خرید بیزنس شامل موارد زیر است:

1- سریعترین روش اخذ ویزای موقت امریکا  حدود ٢ تا ٣ ماه

2-  بدون نیاز به مدرک تحصیلی بالا

3-عدم وجود شرایط سنی

4-عدم نیاز به مدرک زبان

5- قابل تبدیل به اقامت دائم پس از ورود به امریکا

6-هزینه پایین‌تر نسبت به سایر روشهای مهاجرت سرمایه گذاری

7-ارائه ویزا به فرزندان تا ٢١ سال

 

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای کار H-1B

 

مهاجرت به آمریکا و کار در آمریکا برای افراد متقاضی باید با مجوز همراه باشد.یکی از راه های کار در آمریکا برای افرادی که از خارج از آمریکا می آیند,ویزای غیر مهاجری H1B است.این ویزا محبوبترین ویزا در دسته ویزاهای سرس H آمریکا است.ویزای کار H1B به شرکت های آمریکایی اجازه می دهد تا با استخدام کارگران خارجی در مشاغل تخصصی,علمی و یا فنی, مانند معماری, مهندسی,ریاضیات, پزشکی و غیره بتوانند نیروی مورد نیاز خود را تامین کنند.کارکنان تخصصی در هر زمینه ای می توانند به مدت 6 سال با استفاده از ویزای H1B در خاک آمریکا مانده و کار کنند.کار تخصصی به کاری گفته می شود که حداقل مدرک کارشناسی آمریکایی ( و یا معادل خارجی‌ آن ) لازمه کار مورد نظر است .درخواست ویزای H1B برای کار در آمریکا با پروسه مهاجرت به آمریکا متفاوت است.پروسه این ویزای کار در آمریکا بسیار سریغتر از درخواست برای دریافت گرین کارت سبز آمریکاست.بنابراین ویزای H1B انتخاب بسیار خوبی برای شرکت های است که مایل به استخدام کارکنان متخصص و مهاجر هستند.

H-1B یک نوع ویزای موقت دیگر است که از سوی بعضی از مهاجران به عنوان اولین قدم برای گرفتن گرین کارت در نظر گرفته میشود. ایالات متحده ۶۵۰۰۰ ویزای مبتنی بر اشتغال را هر سال صادر کرده است. علیرغم این موضوع ، این دسته ویزاها شمار بسیار بالایی از متقاضیان مهاجرت به آمریکا را به خود اختصاص می دهد. در مدت بسیار کوتاهی پس از تهیه ویزاها، همه ویزاهای موجود صادر شده اند.

H-1B ویزایی است که در مورد چیزی صادر می شود که USCIS به آن بعنوان “مشاغل تخصصی” می نگرد. اندیشه موجود در پس این ویزاها این است که به یک کارمند آمریکایی اجازه میدهد که کارگر خارجی را حمایت کند که می تواند قانوناً به آمریکا مهاجرت کند و جای یک مستخدم را به خود اختصاص دهد که باید مهارتها یا دانش خاصی داشته باشد – شغلی که کارفرما برای آن نمی تواند یک شهروند آمریکایی دارای شرایط را بیابد.

برای اینکه شخص واجد شرایط باشد، اولین شرط این است که متقاضی مدرک کارشناسی یا مدرک بالاتر از آن داشته باشد. شرط دوم این است که مهاجر شغلی از کارفرمای حمایت کننده تحویل بگیرد که ذاتا نیازمند شخصی است که حداقل مدرک لیسانس یا بالاتر از آن را دارا باشد. سومین شرط این است که متقاضی باید شرایط لازم و تجربه عملی برای فعالیت در آن شغل را داشته باشد. شرط آخر این است که کارفرما باید اثبات کند که قادر نیست یک شهروند آمریکایی دارای شرایط برای آن شغل را بیابد.

این نوع ویزا معمولا هرساله صادر می شود ، که از تاریخ اول اکتبر هر سال آغاز می شود . زودترین زمان ممکن برای ارائه فرم تقاضا اول آپریل است . در سالهای گذشته ، سهمیه این نوع ویزا در هفته اول آپریل مشخص می شد ، ولی‌ اخیرا ، مخصوصا در سال مالی‌ ۲۰۱۰ ، ویزای H1B حتی تا دسامبر همان سال موجود بود . سهمیه این نوع ویزا محدودیت هایی دارد .

ویزای H-1B ابتدا برای مدتی حدود سه سال صادر می شود اما تا شش سال قابل تمدید می باشد. همانطور که گفته شد، ویزای H-1B می تواند اولین قدم به سوی گرین کارت باشد اما قدم بعدی حرکت سختی است. دارنده ویزا می‌تواند در صورتی درخواست گرین کارت کند که کارفرما یا شرکت دیگری تمایل داشته باشد درخواست گواهی کار از سوی مهاجر را مطرح کند.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

هر دوی H-1B و گواهی کار بر اصل واحدی متکی هستند – هدف این ویزا که توسط اداره مهاجرت آمریکا و وزارت کار آمریکا تعیین می شود این است که به کارگر اجازه داده شود به ایالات متحده آمریکا وارد شود و برای کارفرمایی کار کند که نمی تواند شهروند آمریکایی واجد شرایط برای پست بلاتصدی که در اختیار دارد بیابد. با وجود این، تفاوت زیادی بین این دو وجود دارد: گواهی کار نیازمند سطح بالایی از تعهد از سوی کارفرما و کارگر خارجی است و برای همین نیازمند اسناد و مدارک زیادی است که نشان دهد کارفرما از هیچ تلاشی برای یافتن شهروند آمریکایی دارای شرایط برای کارش کوتاهی نکرده است اما نتوانسته است شخص مورد نظر خود را بیابد. روند گواهی کار شامل دو مرحله اصلی است. مرحله نخست از متقاضی می‌خواهد پرونده خویش را به اداره کار آمریکا ارایه دهد. اگر در این مرحله، پرونده وی تایید شود متقاضی تقاضانامه خود را به USCIS تحویل می دهد و این سازمان پرونده وی را به طور کامل بررسی می کند.

اخذ گرین کارت با استفاده از این روش همواره نیازمند طی کردن تشریفات طولانی و نامطمئن است. تعداد ویزاهای اشتغال صادرشده در هر سال محدود است – اما اینکه چقدر محدود است به نوع شغلی که آنها مطالبه می کنند و همچنین، در بسیاری موارد، به کشور مبدأ مهاجر بستگی دارد. این روند ممکن است سالها و حتی یک دهه به طول انجامد و آنگاه گرین کارت صادر شود.

در حالی که ویزای H-1B برای برخی افراد مناسب است آنرا به عنوان راهی برای مهاجرت – و یا اخذ گرین کارت – در صورتی که فرد گزینه های دیگری پیش رو دارد، پیشنهاد نمی شود.

مزایا :

یکی‌ از مزیت های این نوع ویزا این است که می تواند استفاده دوگانه داشته باشد . یعنی این که شما ممکن است که منتظر پاسخ از اداره مهاجرت در مورد تقاضای کارت سبز (گرین کارت ) باشید و در عین حال می توانید ویزای H1B خود را تمدید کنید . شما می توانید تا 6 سال ویزای H1B را داشته باشید ، ولی‌ این زمان نیز در شرایط خاص ، مانند زمانی‌ که منتظر تقاضای ویزای مهاجرت کاری هستید ، قابل تمدید خواهد بود . به دلیل همین مزیت ها است که این نوع ویزا ، قدم اول خوبی‌ برای گرفتن کارت سبز (گرین کارت ) می باشد .

معایب :

بزرگترین محدودیت این نوع ویزا این است که وابستگان شما مانند ( همسر و فرزندان) نمی توانند اجازه کار بگیرند . همچنین فقط در یک مدت زمان مشخص در سال می شود برای این نوع ویزا درخواست کرد .وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

نتیجه :

در صورتی که گزینه مناسب دیگری برای شخص وجود داشته باشد ، H-1B راه توصیه شده‌ای برای گرفتن گرین کارت نیست.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

 

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای EB1

تعداد متقاضیان تحصیل در آمریکا ، مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت آمریکا (گرین کارت) در مقایسه با کشورهای دیگر، آمار بالاتری را نشان میدهد. آمریکا به عنوان اولین قدرت اقتصادی جهان با داشتن بزرگترین منابع طبیعی و صنایع پیشرفته به مقصدی رویایی برای رسیدن به خواسته های رویایی بسیاری از این افراد تبدیل شده است. امروزه به علل گوناگون از جمله نیاز روز افزون کشور ها به افراد متخصص، علاقه به ادامه تحصیل در سطح کارشناسی ارشد و دکترا در دانشجویان سراسر دنیا از جمله ایران وجود دارد. کشور آمریکا با بیش از ۵۰۰۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیاز روز افزون به دانشجوی خارجی در صدر کشورهای علاقه مند به پذیرش تحصیلی جای می گیرد.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

امکانات مالی دانشگاه های آمریکا بسیار بیشتر از دانشگاه های کشورهای دیگر است. همین طورامکان استفاده از مراکز علمی در سراسر کشور پهناور آمریکا، کنفرانس ها و کارگاه های علمی آموزشی، امکان دسترسی به عده ای از بهترین اساتید فن دنیا، نظام آموزشی بسیار منظم و …. از جمله دلایلی است که ایالات متحده آمریکا را برای بسیاری از علاقه مندان ادامه تحصیل در صدر فهرست کشورها قرار داده است. آمریکا از کشورهایی است که سیستم دانشگاهی پیشرفته‌ای دارند به طوری که از سیستم دانشگاه‌ های تحقیقاتی آمریکا امروزه توسط بسیاری از کشورها الگوبرداری شده‌است.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

ویزای EB-1یکی از زیرمجموعه های اقامت دائم مبتنی بر اشتغال در کشور آمریکا است. این ویزا برای “شاغلان اولویت دار” در نظر گرفته می شود. این شاغلین، خارجی هایی هستند که یا “توانایی های فوق العاده” دارند و یا از جمله “اساتید و محققان ممتاز” هستند و همچنین، برخی “مدیران شرکت های خارجی منتقل شده به آمریکا” را نیز در بر می گیرد. این ویزا به این اشخاص امکان می دهد که بتوانند به طور دائم در آمریکا اقامت داشته باشند.

 

 

این ویزا به سه دسته ازافراد خارجی اعطا می شود:

الف) افراد دارای “توانایی فوق العاده” در زمینه هایی همچون علوم، هنرها، تحصیلات، تجارت و ورزش، که توانایی آنها با تمجید مستمر بین المللی و داخلی اثبات شده و دستاوردهای آنان با از مدارک و مستنداتی مستحکم برخوردار است.

ب) “اساتید و محققان ممتاز” که به طور بین المللی، به دلیل دستاوردهای دانشگاهی ممتاز خود در یک رشته خاص مورد تقدیر قرار گرفته اند. این افراد باید همچنین دست کم سه سال سابقه تدریس یا پژوهش در رشته خود را داشته باشند و همچنین باید به صورت استاد دائم به یکی از دانشگاه های آمریکا انتقال یافته باشد. برای این دسته، شرایطی دیگر نیز وجود دارد.

ج) “برخی مدیران شرکت های خارجی که به آمریکا منتقل شده اند” نیز می توانند از ویزای EB-1بهره مند باشند. این افراد باید در سه سال قبل از تقاضا، در شرکتی که اکنون در آمریکا فعالیت می کند، حداقل یک بار استخدام شده باشند. این ویزا نیز شرایطی اضافی در بر خواهد داشت.

شرایط دسته “توانایی های فوق العاده

گرین کارت EB-1توانایی های فوق العاده، که به ویزای EB-1Aنیز معروف شده است، زیر مجموعه اولویت دار ویزای مهاجرت مبتنی بر استخدام به شمار می آید. برای تقاضای ویزای EB-1Aنیازی به مجوز عادی اشتغال وجود ندارد و متقاضی نیازی ندارد که از یک کارفرمای آمریکایی پیشنهاد کاری داشته باشد. به همین دلیل، این نوع ویزا نسبت به ویزای های مربوط به بورس تحصیلی و پژوهش، مزیت قابل توجهی دارد.

متقاضی ویزای EB-1Aاز میان 10 شرط زیر، باید حداقل از سه شرط برخوردار باشد:

– مدرک دریافت جوایز داخلی یا بین المللی.

– مدرک عضویت در نهادهای مربوط به رشته خود، که برای عضویت در آنها برخورداری از دستاوردهای ممتاز ضروری می باشد.

– مدرک انتشار مقاله هایی درباره متقاضی در نشریات حرفه ای یا دیگر رسانه های گسترده.

– مدرک داوری متقاضی درباره فعالیت دیگران در رشته مورد نظر، چه این داوری به صورت انفرادی باشد و چه به صورت گروهی.

– مدرک نشاندهنده خدمات علمی، دانشگاهی، هنری، ورزشی یا تجاری در رشته مورد نظر.

– مدرک تألیف مقاله های دانشگاهی در نشریات حرفه ای و رسانه های گسترده.

– مدرک حاکی از نمایش آثار متقاضی در نمایشگاه ها.

– مدرک تصدی مدیریت یا نقشی کلیدی در نهادهای برجسته.

– مدرک نشان دهنده برخورداری از درآمد بالا که نسبت به درآمد دیگران در رشته مورد نظر، بیشتر باشد.

– مدرک نشان دهنده موفقیت های تجاری در هنرهای نمایشی.

مهمترین مزیت های تقاضا برای ویزای توانایی های فوق العاده، از این قرار است: عدم نیاز به مجوز کار؛ عدم نیاز به پیشنهاد کاری یا پست شغلی؛ سرعت بیشتر نسبت به دیگر روش های صدور ویزای کار.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

اساتید و محققان ممتاز

گرین کارت اساتید و محققان ممتاز، که ویزای EB-1Bیا EB-OR نیز نامیده می شود، از جمله زیرمجموعه های مرجح مهاجرت کاری به شمار می آید. برای این ویزا، یک مؤسسه آمریکایی برای استخدام استاد یا محقق خارجی، باید مدارکی را آماده کند و بقیه مدارک باید از سوی استاد یا محقق متقاضی آماده شود.

در مدارک ارائه شده از سوی متقاضی، باید مدارکی دال بر توانایی فوق العاده وی وجود داشته باشد و همچنین باید یک نامه پیشنهاد کاری دائمی نیز ارائه شود. متقاضی همچنین باید ثابت کند که سه سال سابقه تدریس یا پژوهش دارد.

متقاضی ویزای EB-OR باید مدارکی ارائه دهد که ثابت کند از 6 شرط زیر، حداقل از دو شرط برخوردار است:

– مدرک دریافت جوایز معتبر برای دستاوردهای ممتاز.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

– مدرک عضویت در نهادهایی که برای عضویت در آنها، دستاوردهای بزرگ و ممتاز لازم است.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

– مدرک انتشار مقاله هایی که دیگران درباره دستاوردهای علمی متقاضی در رشته مورد نظر نوشته اند و در نشریات حرفه ای متنشر شده است.

– مدرک دستاوردهای علمی و دانشگاهی در رشته مورد نظر.

– مدرک تألیف کتب یا مقالات دانشگاهی (در نشریات پژوهشی که در سطح جهانی توزیع می شوند)، در رشته مورد نظر.

مدیر شرکت های چند ملیتی

برای ورود به آمریکا با استفاده از ویزای EB-1مدیران چند ملیتی، کارفرما باید برای انتقال کارکنان خارجی خود که در شعبه یک شرکت آمریکایی در خارج از این کشور کار می کرده است، تقاضا بدهد و لازم است که یک رابطه شاخص میان کارمند خارجی و کارفرمای آمریکایی وجود داشته باشد.

منظور از رابطه شاخص این است که کارفرمای آمریکایی، شریک، زیر مجموعه و یا شرکت مادر یک شرکت خارجی باشد که متقاضی خارجی در آن شرکت کار می کند. برای اثبات این رابطه، کارفرمای آمریکایی باید نشان دهد که کارفرمای متقاضی خارجی در خارج از آمریکا، در واقع همان کارفرمای آمریکایی آن بوده است و یا این که کارفرمای آمریکایی، با کارفرمای خارجی رابطه شراکت داشته است.

– متقاضی استخدام مدیر خارجی، باید یک شرکت آمریکایی باشد.

– کارفرمای آمریکایی باید با کارفرمای خارجی مدیر خارجی، حداقل یک سال رابطه شراکت داشته باشد.

– متقاضی باید در سمت مدیرت در شرکت خارجی مشغول به کار بوده باشد.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

برای این دسته از متقاضیان، نیاز به مجوز کار نیست اما کارفرمای آمریکایی باید در تقاضای خود نشان دهد که فرد خارجی، برای یک سمت مدیریتی استخدام می شود. در این بیانه باید وظایف متقاضی با جزئیات شرح داده شود.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

 

مهاجرت به آمریکا از طریق گرین کارت، شرایط و مراحل آن

 

اطلاعات ابتدایی در مورد لاتاری

گرین کارت یا کارت سبز (به انگلیسی: Green Card) به کارتی گفته می‌شود که نشان دهنده اقامت دائم در ایالات متحده آمریکا است. به کارت‌های اقامت در دیگر کشورها نیز گاهی کارت سبز گفته می‌شود. گرین کارت آمریکا در واقع اجازه اقامت دائم، کار، تحصیل، زندگی و مسافرت به آمریکا و استفاده از مزیت شهروندی آمریکا بدون تحمل زمان طولانی و هزینه بسیار است. دریافت این کارت از طربق کانال‌های خانوادگی، پناهندگی، شغلی و قرعه‌کشی امکان‌پذیر است. یکی دیگر از راههای دریافت کارت سبز اثبات برجستگی علمی یا ورزشی، مثلاً از طریق داشتن رکوردهای بین‌المللی است.

 

کارت اقامت دائم ایالات متحده از سال ۱۹۴۶ تا ۱۹۶۴ به رنگ سبز بوده است و به همین دلیل به کارت سبز یا گرین کارت مشهور شد. اما بعد از آن طرح این کارتها عوض شد تا مه ۲۰۱۰ که دوباره کارتهای جدید با رنگ سبز طراحی شدند. به گفته دولت آمریکا طراحی جدید این کارتها به گونه‌ای است که جعل و سواستفاده از این کارتها را غیرممکن می‌کند.

ثبت‌نام در قرعه‌کشی ویزای گوناگونی صرفاً به صورت اینترنتی و از طریق تنها وب‌گاه رسمی لاتاری گرین کارت آمریکا انجام می‌شود. برای ثبت‌نام هیچ هزینه‌ای نباید پرداخت کرد و به جز اطلاعات فردی و یک قطعه عکس دیجیتال در فرمت و اندازه مناسب، چیز دیگری در زمان ثبت‌نام مورد نیاز نیست. معمولاً ثبت‌نام در ماه‌های اکتبر و نوامبر انجام می‌شود.

راه های دریافت اقامت آمریکا شامل موارد زیر می شود:

1-ازدواج با یک شهروند آمریکایی

2- از طریق سرمایه گذاری

3- از طریق پناهندگی

4- برنده شدن از قرعه کشی گرین کارت

قصد ما اینجا فعلا توضیح مورد چهارم هست.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

برنامه ویزای مهاجرتی دایورسیتی که بر اساس حکم کنگره آمریکا بنا نهاده شده است ، سالی یکبار توسط وزارت امور خارجه و تحت بند c 203 قانون ملیت و مهاجرت به اجرا در می آید. بند 131 قانون مهاجرت 1990 (Pub. L. 101-649 )، بند 203 قانون ملیت و مهاجرت را اصلاح کرده تا طبقه جدیدی از مهاجرین به نام “مهاجرین دایورسیتی” مهاجرین DV را به وجود آورده است. این قانون، هر ساله 50000 ویزای اقامت دائم برای افراد کشورهایی که میزان مهاجرت کمتری به ایالات متحده دارند فراهم میکند.

این قبیل ویزاها بین شش منطقه جغرافیایی به این ترتیب تقسیم می شوند: بیشترین میزان ویزا به مناطقی تعلق می گیرد که کمترین میزان مهاجر را داشته است، و به شهروندان کشورهایی که در پنج سال گذشته بیش از 50.000 مهاجر به ایالات متحده فرستاده اند، ویزایی تعلق نمی گیرد. در هر منطقه، هیچ کشوری بیش از هفت درصد کل ویزاهای دایورسیتی در هر سال را به دست نمی آورد.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

متقاضی باید دارای دیپلم دبیرستان (یا معادل آن) باشد و یا در طی پنج سال گذشته حداقل دو سال در حرفه ای که جهت اشتغال به آن به حداقل دو سال آموزش یا تمرین نیاز است، اشتغال داشته باشد.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

برای همسر و فرزندان زیر 21 سال متقاضی نیز در صورت برنده شدن بصورت اتوماتیک ویزای مهاجرت به آمریکا صادر می گردد. زن و شوهر می توانند جهت دو برابر کردن شانس برنده شدن خود هر کدام بصورت جداگانه تقاضا نمایند. اگر زن یا شوهر هر کدام برنده شوند، همسر و فرزندان زیر 21 سال آنها بصورت اتوماتیک برنده و شامل تقاضا می شوند. فرزندان بالای 21 سال و فرزندان متاهل زیر 21 سال می بایست تقاضای جداگانه تنظیم کنند و امکان شرکت از طریق تقاضانامه والدین خود را ندارند.

متقاضی می بایست نام همه فرزندان مجرد زیر 21 سال خود را در تقاضای خود درج نماید بدون توجه به اینکه فرزند بیولوژیکی اش باشد، فرزند همسر از یک ازدواج قبلی باشد و یا اینکه شخص متقاضی آنها را به فرزندی قبول کرده باشد. فقط در صورتیکه فرزندان هم اکنون دارای اقامت آمریکا بوده و یا تبعه آمریکا باشند، لازم نیست که نام آنها را در تقاضای خود درج کند. نام همه فرزندان زیر 21 سال خود را باید در تقاضا درج کند حتی اگر الان با متقاضی زندگی نمی کنند و یا حتی اگر متقاضی تصمیم ندارد که در صورت برنده شدن در قرعه کشی آنها را با خود به آمریکا ببرد یا حتی نوزاد باشد.

کامپیوتر به صورت اتفاقی اشخاصی با فرم های حائز شرایط را انتخاب می کند. این افراد بین ماه مه تا ژوئیه سال بعد نامه ای حاوی خبر انتخاب شدنشان و دستورالعمل های بعدی را از جمله اطلاعاتی در مورد هزینه های مربوط به مهاجرت به ایالات متحده دریافت می کنند. کسانی که انتخاب می شوند توسط ایمیل این خبر را دریافت نمی کنند. کسانی که انتخاب نمی شوند هیچ خبری [از طریق نامه یا ایمیل] دریافت نخواهند کرد. سفارت ها و کنسول گری های ایالات متحده نمی توانند لیست منتخبین قرعه کشی را تهیه کنند. همسران و فرزندان زیر 21 سال و مجرد متقاضی منتخب اصلی می توانند جهت همراهی او درخواست ویزا کنند. ویزا در فاصله زمانی بین اول اکتبر تا 30 سپتامبرصادر می شود.

چندین میلیون از تقاضاهای شرکت در قرعه کشی گرین کارت که سالانه به مقامات آمریکایی تسلیم می شود به دلیل عدم رعایت نکات ضروری در تنظیم صحیح تقاضا از دور قرعه کشی خارج می شوند.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

ما مراحل را به 10 بخش عمده تقسیم کرده ایم:

1-ثبت نام در قرعه کشی

2-برنده شدن و پر کردن فرمهای پاکت اول و ارسال مدارک

3-منتظر شدن برای کارنت شدن شماره شما در سایت KCC

4- پیدا کردن یک اسپانسر جهت ساپورت

5- رسیدن پاکت دوم که زمان مصاحبه اول تو اون مشخصه و ارسال مدارک

6- انجام معاینات پزشکی

7- مصاحبه و انگشت نگاری در کنسولگری

8- انتظار برای FBI چک

9- مصاحبه دوم جهت زدن مهر ویزا به پاسپورت

10-تهیه بلیط هواپیما

وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا
وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا
وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا
وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

ویزای کار آمریکا و انواع آن

 

ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اکیدا توصیه می‌کنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

ویزا می‌تواند به صورت singleصادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

 

ویزای H1 ، عمومی ترین ویزای کار آمریکا

کسانی که دارای تخصص حرفه ای خاص هستند در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس تایید شده ، و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت آمریکا از شرایط لازم می باشد. در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد داشتن سالها تجربه کاری در رشته خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند به متقاضی در مورد گرفتن این نوع ویزا کمک کند. حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله است و همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال دارنده ویزای کار می توانند به عنوان همراه وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار به آنها داده نخواهد شد.

برای گرفتن این نوع ویزای کار از کشور آمریکا همکاری با یک وکیل مهاجرت در اخذ این نوع ویزا کمک بسیاری به متقاضی می کند.

در صورتی که کارفرمای امریکایی واجد شرایط لازم اداره مهاجرت را در خصوص درخواست گرین کارت برای نیروی کار خود را داشته باشد، متقاضی می تواند از طریق کارفرمای خود درخواست گرین کارت آمریکا کند و اجازه اقامت دائم در امریکا را به دست آورد.

 

ویزای J1 ، نوع دیگر از ویزای کار آمریکا

این نوع ویزای کار آمریکا در حقیقت ویزای تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار در خصوص اشتغال، تحقیق یا آموزش و یا تدریس است. واجدین شرایط این ویزا متعهد به اتمام دوره مورد نظر از طرف کارفرما هستند. در خصوص این نوع ویزا کارفرما می تواند دانشگاه و یا شرکت باشد. این نوع ویزا قابل تبدیل به ویزاهای دیگر نیست ولی قابل تمدید حداکثر به مدت هفت سال در خاک امریکا می باشد.

شخص دارنده این نوع ویزا باید پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، خاک امریکا به مدت دو سال ترک نموده و در صورت تمایل به ورود مجدد و تغییر ویزا می بایستی دوباره خارج از خاک امریکا درخواست ویزا نماید. در مواردی بسیارخاص در صورتی که فرد دارنده این نوع ویزا درخواست تبدیل ویزا در خاک امریکا را داشته باشد، با داشتن دلیل موجه و کمک گرفتن از یک وکیل مورد تایید اداره مهاجرت می تواند ویزای خود را تغییر و یا تبدیل به اقامت دائم کند.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

 

ویزای E2 ، ویزای سرمایه گذاری از طریق Business Plan یا طرح کسب و کار-وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

افرادی که قصد راه اندازی یک تجارت با سرمایه شخصی خود را در امریکا دارند می توانند متقاضی ویزای E2 باشند که متفاوت از دیگر نمونه های ویزای کار آمریکا است.

انتخاب نوع تجارت مورد نظر جهت سرمایه گذاری کاملا می تواند با توجه به توانایی حرفه ای فرد متقاضی تعریف شود و پس از ورود به امریکا، مدیریت و سوددهی تجارت کاملا در اختیار متقاضی است. به عنوان مثال متقاضی می تواند با خرید یک سوپرمارکت و یا در بیزینسی جهت خدمات کامپیوتری سرمایه گذاری کند. در ابتدا این نوع ویزا برای مدت دو سال صادر می شود پس از پایان دو سال ارائه مدارک مالی در خصوص سودده بودن این نوع تجارت به منظور تمدید ویزا لازم است. در صورتی که پس از دو سال متقاضی تمایلی به ادامه تجارت خود نداشته باشد می تواند قبل از پایان مدت اعتبار ویزای سرمایه گذاری خود، در صورتی که واجد شرایط هر کدام از انواع ویزاهای دیگر باشد می تواند ویزای خود را به نوع دیگر ویزا تغییر دهد.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

حداقل مبلغ سرمایه گذاری مورد نیاز این نوع ویزا 80.000$ امریکا می باشد و با توجه به توان سرمایه گذاری متقاضی این نوع ویزا می تواند تا مبلغ 200000$ نیزافزایش یابد.

از مزایای بسیار خوب این نوع ویزا متناسب بودن برای خانواده هایی می باشد که تمایل دارند در ابتدا به همراه یکدیگر وهمزمان وارد خاک امریکا شوند همسر و فرزندان دارنده ویزای E2 نیز اجازه کار و تحصیل در آمریکا را دارند.

 

ویزای E1 ، ویزای تجاری (صادرات و واردات)

ویزای تجاری E1 جهت گسترش تبادلات تجاری بین کشور امریکا و کشورهای مورد تایید امریکا می باشد و ملیت های مختلف افراد و شرکتها بر اساس این نوع ویزا می توانند اجازه کار در امریکا را جهت گسترش و تبادل تجاری مستقیم دوطرفه با کشور امریکا (صادرات و واردات) داشته باشند. این افراد نمی توانند از مهارتهای شخصی خود بطور مثال پزشکی، فنی یا وکالت یا غیره استفاده کنند و باید فعالیت آنان در قالب توسعه یک فعالیت تجاری باشد. مدت زمان این نوع ویزا از دو سال تا پنج سال صادر می شود و حداقل سرمایه گذاری برای گرفتن این نوع ویزا مشخص نیست. افراد دارای شرایط این ویزا معمولا اشخاصی هستند که توانایی سرمایه گذاری مداوم در شرکت های تجاری خود را دارند. این نوع ویزا همچنین شامل حال کارمندان اصلی‌ و سطح بالای آن شرکت نیز می شود.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا و انواع آن

‌ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد که یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است که شما واجد شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد می‌شوید.

در عین حال باید توجه داشت، گرفتن ویزا تضمین ورود به کشور مورد نظر نیست و افسران مهاجرت در مرزها می‌توانند از ورود مسافران به دلایل مختلف جلوگیری ‌کنند.

به طور معمول ویزا در مبادی ورودی هر کشوری، نشان‌ می‌دهد هدف سفر شما چیست، چه مدت در آن کشور اقامت خواهید کرد و آخرین مهلتی که برای ورود به کشور مورد نظر دارید، چه تاریخی است.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

ویزای توریستی یا Visitor Visa،ویزای غیر‌‌‌‌‏مهاجرتی برای افرادی‌‌‌‏ صادر میگردد که قصد دارند به طور موقت وارد کشور آمریکا شوند که سه نوع مختلف دارد:

مثلا مشاوره در زمینه کسب و کار، شرکت در کنفرانس تجاری، علمی، تحصیلی و یا پزشکی و همچنین مذاکره در مورد قرارداد کاری. این نوع ویزا، ویزای بیزینس B1 است.

این ویزا شامل دیدن اقوام، گذراندن تعطیلات، دیدار از ایالات متحده، درمان، شرکت در مراسمی چون ورزشی، موسیقی (بدون دریافت دستمزد) و یا شرکت در دوره های آموزشی کوتاه مدت (مثلا دوره آشپزی به مدت دو روز) می‌‌‌‌‏شود. نوع این ویزا، گردشگری و بازدید B-2 است.

مواردی که شامل ویزای توریستی نمی شود:

نحوه‌‌‌‌‏ی درخواست ویزای توریستی

مراحل مختلفی برای درخواست ویزای توریستی وجود دارد و روند تکمیل پرونده بستگی به مکان سفارت در کشور‌‌‌‏های مختلف، متفاوت است.

دستورالعمل‌‌‌‏ها و مراحل لازم جهت اقدام برای ویزای توریستی و مهاجرت ، در وبسایت رسمی این کشور آمده است که بخشی از آن را میگوییم.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

 

تکمیل فرم درخواست آنلاین

فرم DS-160 را تکمیل کنید.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

برای درخواست آنلاین لازم است که فرم درخواست آنلاین را تکمیل و سپس تاییدیه تکمیل پرونده را چاپ کنید و روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

 

شرایط لازم برای مصاحبه

به‌‌‌‌‏طور معمول مصاحبه برای افراد ۱۴ تا ۷۹ سال اجباری است و افراد زیر ۱۳ سال و بالای ۸۰ سال معمولا مصاحبه نمی‌‌‌‌‏شوند. این در حالی‌‌‌‏ است که صرف نظر از سن، مقامات کنسولگری هستند که تشخیص نیاز به مصاحبه هر متقاضی را بررسی می‌‌‌‌‏کنند و در صورت نیاز بدون توجه به سن از متقاضی درخواست مصاحبه می کنند.

مبلغ پرداختی جهت رسیدگی به درخواست اقامت موقت نیز بر طبق آخرین اطلاعات حاضر در سایت رسمی ایالت متحده برای هر شخص۱۶۰ دلار می باشد.

مدارک مورد نیازی که هنگام مصاحبه باید با خود داشته باشید:

-رسید هزینه‌‌‌‌‏ی پرداختی به سفارت آمریکا بابت رسیدگی به درخواست اقامت موقت

-عکس؛ در انتخاب عکسی که با خود به سفارت می برید دقت کنید. عکس باید جدید باشد. در طی مراحل مختلف مصاحبه ممکن است ۴ یا ۵ بار از شما پرسیده شود که عکس را چه زمانی گرفته‌‌‌‏اید.

-گذرنامه خود و اعضای خانوادتان که عازم سفر به آمریکا هستند.اعتبار گذر‌‌‌‌‏نامه‌‌‌‌‏ باید حداقل شش ماه بیشتر‌‌ از زمان اقامت در آمریکا باشد.

– تأییدیه فرم تکمیل شده‌‌‌‌‏ی DS-160

علاوه بر مدارک فوق، ممکن است مدارک دیگری در زمان مصاحبه از شما درخواست کنند از جمله:

-مدارکی که نشان میدهد قدرت پرداخت تمامی هزینه‌‌‌‌‏ی سفر خود را دارا هستید. و اگر خودتان توانایی پرداخت تمامی هزینه ها را ندارید مدارکی باید ارائه دهید که نشان دهد، شخصی دیگر برخی یا تمام هزینه‌‌‌‌‏های سفرتان را می‌‌‌‌‏تواند پرداخت کند.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

-مدارکی که ثابت کند که وابستگی‌‌‌‌‌‌‌‏های شغلی، مالی و عاطفی در ایران دارید و پس از گذشت مدت اقامت، به ایران باز خواهید گشت.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

-مدارک پزشکی

-مدارکی دال بر هدف شما از سفر به ایالات متحده

در موارد زیادی در حین مصاحبه از ایرانیان خواسته می شود که رزومه کاری خود را ارائه کنند. اگر چه رزومه کاری جزو مدارک لازم برای ارائه در سفارت نیست؛ اما به ایرانیان پیشنهاد می‌‌‏کنیم که جهت به تاخیر نیفتادن فرایند دریافت روادید، رزومه کاری خود را به همراه داشته باشند.

در طول مصاحبه، افسر کنسولگری آمریکا تعیین خواهد کرد که آیا شما واجد شرایط برای اخذ ویزا هستید یا خیر.وکیل مهاجرت به آمریکا-وکیل پناهندگی آمریکا

در برخی موارد گرفتن نتیجه منوط به ارسال مدارک تکمیلی می‌‌‏شود که در این صورت می‌‌‏توانید مدارک را از طریق ایمیل برای سفارت ارسال کنید.

روز مصاحبه و پیش از انجام مصاحبه، اسکن اثر انگشت دیجیتالی به‌‌‏عنوان بخشی از روند درخواستتان گرفته می‌‌‌‌‏شود. معمولاً گرفتن اثر انگشت پیش از مصاحبه انجام می‌‌‌‌‏شود ولی این مورد در کنسولگری‌‌‌‌‏های مختلف متفاوت است.

شما می‌‌‌‏توانید از هر کشوری که دارای کنسولگری آمریکا است، وقت مصاحبه بگیرید.

کشور‌‌‌‏های نزدیک به ایران و کشور‌‌‌‏هایی که می‌‌‌‏توانید برای ویزای توریستی اقدام کنید شامل ترکیه، دبی، ابوظبی، قبرس، تاجیکستان، افغانستان، سوریه، آذربایجان می‌‌‏شود. البته فقط در سفارات امارات متحده و ترکیه به زبان فارسی مصاحبه می‌‌‌‌‏شود.

 

وكيل طلاق توافقي در صادقيه|وكيل طلاق در صادقيه

طلاق توافقی

فوری (10 روزه)