وکیل کیفری
شخصی است که در پرونده های جنایی از جمله سرقت ، خیانت ، جعل ، کلاهبرداری ، عدم انتقال مال ، جعل و استفاده از یک عمل درگیر است. در امور کیفری ، افراد می توانند وکالت اساسی را در دادگاه بدست آورند و حق داشتن وکالت کیفری در خدمت متهم از زمان کشف جرم تا زمان اجرای حکم یکی از مهمترین ضمانت هاست. برای متهم.
مطابق ماده 4 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، هر دو دادگاه حق دارند كه وكیل مجرمانه خود را داشته باشند و اگر نتوانند وكیل مجرمانه خود را انتخاب كنند ، باید برای تعیین وكیل مجرمانه فراهم شود. .
در پرونده های کیفری با توجه به اهمیت جرم و ماهیت تخصصی آن ، به شاکی و متهم توصیه می شود با یک وکیل کیفری مجرب مشورت کنند تا در کمترین زمان ممکن به تصمیم صحیح برسند. دادرسی کیفری مستقیماً با زندگی یا مال و عزت در ارتباط است. شهرت مردم در معرض خطر است ، چه آسیب ببینند و چه متهم به تلاش برای تأمین منافع خود و جلوگیری از نقض حقوق آنها. بنابراین ، یک وکیل کیفری راهنمای شما خواهد بود.
فهرست مطالب
یک وکیل کیفری می بایست علاوه بر داشتن دانش و آموزش تخصصی در زمینه امور کیفری ، وکالت کیفری در امور کیفری و رویه های دادرسی در دادرسی و مراحل تحقیقات مقدماتی کاملاً آگاه است و همچنین قانون مجازات اسلامی ، قوانین مواد مخدر ، قانون کنترل کامل بر کالاها و قاچاق ارز و سایر قوانین کیفری.
اگر شخصی مرتکب جرمی شود که طبق قانون مجازات جزا محسوب می شود ، قاضی می تواند دستور دهد که مجازات مذکور به عنوان شکایت کیفری معرفی شود. شکایت کیفری به هر شکلی تشکیل می شود ، اما توصیه می شود شکایت را به وکالت کیفری ارائه دهید. برای شروع شکایت کیفری ، ابتدا باید به دادسرا مراجعه کنید (جایی که این جرم اتفاق افتاده است).
شکایت باید با نام و مشخصات دادخواست به دادستان و دادسرا و شاکی (شخصی که از او شکایت دارید) ارسال شود. سپس محل وقوع جرم ، زمان وقوع جرم و همچنین شواهد خود و تفصیلی مربوط به شکایت را بنویسید و شکایت را به دادسرا پیوست کنید. ارسال کنید ، پس از آن پرونده برای بررسی ارسال می شود. پس از اتمام تحقیقات ، پرونده برای اظهار نظر در مورد شکایت به شعبه تحقیق یا پیگرد قانونی ارجاع می شود.
در پرونده های کیفری ، شاکی به شاکی و شاکی به عنوان “شاکی” و موضوع اتهام معرفی می شود.
قبل از هر چیز باید به تفاوت وکلات و پرونده های حقوقی و کیفری پرداخت. در دادخواست ، دادگاه مجرم را ملزم به بازگرداندن حقوق قانونی طرف آسیب دیده می کند ، اما در شکایت کیفری دادگاه پس از محکوم کردن متهم ، وی را به مجازات محکوم می کند.
در دادخواست ، دادخواست باید در برگه “دادخواست” ویژه مطرح شود ، در غیر این صورت توسط دادگاه پذیرفته نمی شود ، اما در هر برگه می توان شکایت کیفری تشکیل داد.
دعاوی با رضایت شاکی خاتمه می یابد ، اما با رضایت شاکی در پرونده های کیفری و جرائم از جنبه عمومی مانند کلاهبرداری و رشوه خاتمه نمی یابد.
در شکایت حقوقی ، شاکی “شاکی” خوانده شده و توسط وی خوانده شده است ، اما در شکایت کیفری ، شاکی “شاکی” خوانده می شود و به شاکی “شاکی” یا “شاکی” گفته می شود.
اکنون ما به مهمترین پرونده های کیفری که در صلاحیت دادگاه های کیفری است ، می پردازیم.
مطابق ماده 2 قانون مجازات اسلامی جمهوری اسلامی ایران ، سه نوع قتل وجود دارد که شامل قتل عمدی ، شبه عمدی ، عمل ناعادلانه است.
اگر شخصی به عمد به کسی حمله کند که قصد کشتن داشته باشد و از نظر جسمی با آنها رفتار کند ، یک قتل عمدی است ، مانند گرفتن اسلحه و کشتن یک شخص.
قتل عمدی مستلزم اراده فرد و قصد کلی و خاص (قصد کشتن) است ، یعنی علاوه بر قصد کلامی ، طرف قصد نتیجه دارد. مواردی وجود دارد که فرد قصد کشتن نداشته و اقدام وی کشنده نیست ، اما ممکن است منجر به مرگ دیگری شود که با اصطلاح “از پیش تعیین شده” شناخته می شود ، مانند یک خطای پزشکی که باعث یک بیماری تهدیدکننده زندگی می شود.
Pure Error Murder: در این حالت هدف به هیچ وجه قتل نیست و قربانی به طور تصادفی مانند گلوله تیراندازی کشته می شود.
در پرونده و دادخواست برای قتل عمد ، شاکی ، که اولیای مقتول است ، پرونده قتل را در دادگاه تشکیل می دهد و پس از تحقیقات و حکم محکومیت و کیفرخواست ، پرونده به دادگاه کیفری ارجاع می شود و در نهایت حکم صادر می شود. صادر شده. در مورد قتل ، متهم برای دفاع از خود باید خود را به دادگاه معرفی كند.