وکیل ایرانی طلاق در آلمان موضوعی است که در این مقاله بررسی می کنیم. شما می توانید کل مقاله را بخوانید و در انتها با ما تماس بگیرید.از آنجایی که بحث طلاق از مواد مهم و پر سوال برای ایرانیان در آلمان محسوب می شود. حتما لازم است با ما در این خصوص تماس گرفته و مشاوره ای در این زمینه داشته باشید. حتما این مقاله را بخوانید چون تمام سوالات شما در آن پاسخ داده شده است.شما جهت ارتباط با وکیل طلاق در آلمان می توانید از طریق واتساپ با شماره 02186128670 تماس گرفته و مشاوره داشته باشید .
فهرست مطالب
وکیل ایرانی طلاق در آلمان کیست
مجموعه حقوق دان به سرپرستی دکتر محمد امیرنجات به عنوان وکیل طلاق درآلمان این افتخار را دارد که دعاوی خانوادگی بالاخص قبول طلاق ایرانیان مقیم آلمان هدایت و سرپرستی و قبول وکالت نماید.ما با اشراف کاملی که نسبت به حقوق آلمان و ایران در زمینه طلاق داریم بهترین گزینه برای ایرانیان مقیم در آلمان در زمینه طلاق هستیم.انجام صد ها پرونده طلاق توافقی و طلاق برای ایرانیان مقیم خارج از کشور تخصصی بی نظیر به ما اعطا نموده است. فقط کافیست از طریق واتساپ در قسمت نتیجه گیری با ما تماس گرفته و طلاق توافقی خود را به ما بسپارید.
دعاوی خانوادگی قابل انجام توسط وکیل ایرانی طلاق در آلمان
دعوی اثبات رشد،دعوی حصر وراثت پیرامون اقلیت های مذهبی، دعوی مطالبه نفقه ایام زوجیت،دعوی مطالبه مهریه ،دعوی ثبت ازدواج به علت خودداری ولی از اذن، دعوی ثبت ازدواج دائم،دعوی ثبت واقعه ازدواج موقت،دعوی ثبت ازدواج به علت عدم امکان اذن از ولی،دعوی تجویز ازدواج مجدد،دعوی حکم حضانت،دعوی تحویل فرزند و صدور حکم حضانت طفل،صدور گواهی عدم امکان سازش و طلاق،دعوی طلاق به علت تحقق شروط عقد نامه ، دعوی طلاق به علت عسر و حرج،دعوی طلاق منعقده.در کشور خارجی،دعوی ابطال عقد ازدواج به علت عدم رعایت غبطه و مصلحت،دعوی ابطال عقد ازدواج به علت فقدان قصد،دعوی مطالبه نفقه ایام زوجیت ،دعوی اعسار. از پرداخت مهریه و تقسیط آن، دعوی تنفیذ فسخ نکاح به علت وجود عیب،دعوی تنفیذ طلاق منعقده در کشور خارجی،دعوی مطالبه خسارت بر هم زدن نامزدی،دعوی صدور حکم فرزند خواندگی.بنابر این همانطور که ملاحظه می شود هیچ دعوی خانوادگی نیست که ما نتوانیم در آن ورود یا قبول وکالت کنیم.تماس با دفتر ما و اعزام وکیل به شهرستان ، شهر یا کشور مربوطه از خصوصیات کاری ماست .
نحوه طلاق توسط وکیل ایرانی طلاق در آلمان
اصولاً قانون خانواده و به ویژه مسئله طلاق در قوانین آلمان کمی متفاوت با سایر کشورهای اروپایی است.و این به دلیل شرایط خاصی است که قانون این کشور برای طلاق در نظر گرفته است.طبق قانون طلاق آلمان ، در صورت رعایت سه شرط ، طلاق می تواند رخ دهد:
شرط اول این است که طرفین ثابت کنند که آنها یک سال از هم جدا شده اند. این شرایط جدایی جسمی نامیده می شود.و هدف آن این است که به دادگاه ثابت کند که اختلاف بین زن و شوهر بسیار جدی است.و آنها واقعاً قادر به ادامه زندگی مشترک نیستند. همچنین برای جلوگیری از طلاق های عجولانه و عاطفی شرطی است.در این شرایط ، زوجین باید بتوانند ثابت کنند که در آن سال واقعاً جدا از یکدیگر زندگی کرده اند.وقتی زوجین از نظر جسمی و اقتصادی از هم جدا می شوند ، یعنی زمانی که محل زندگی و سایر امور مشترک آنها از هم جدا می شوند.، مثلاً وقتی حساب های بانکی مشترک آنها از هم جدا شود ، یک سال محاسبه می شود.اگر جداسازی خانه امکان پذیر نیست ، آنها باید در یک خانه اما در اتاقهای جداگانه زندگی کنند.بیشتر بخوانید:مشاوره با وکیل مهاجرت به آلمان
قوانین و شرایط طلاق توسط وکیل در آلمان
وکیل طلاق در آلمان و مشاوره حقوقی در طلاق شرط دوم این است.که اگر ادامه زندگی برای زوجین حتی برای یک سال امکان پذیر نباشد ،به عنوان مثال یکی از آنها علیه دیگری مرتکب خشونت شود یا مسئله خیانت بین آنها مطرح شود ، رعایت این الزامی نیست.شرایط یک سال جدایی. اثبات این امر در دادگاه کافی نیست و کافی است که یکی از همسران خیانت کرده.یا قصد دارد فرزند شخص دیگری را به دنیا بیاورد یا مرتباً نسبت به دیگری رفتار خشن داشته باشد ،در این صورت طلاق سریعتر انجام می شود.شرط سوم: اگر یکی از همسران تقاضای طلاق کند اما دیگری دلایلی را مبنی بر عدم وجود مشکل جدی و خاصی بین طرفین برای وقوع طلاق به دادگاه ارائه دهد ، اگر این دلایل برای دادگاه قانع کننده باشد ، قانون جدایی قبل از طلاق از یک سال به سه سال می رسد و زوجین باید برای تقاضای طلاق سه سال جدا از هم زندگی کنند.
دادگاهی با صلاحیت برای درخواست طلاق در آلمان
دادخواست طلاق باید به دادگاه خانواده متقاضی طلاق یا همسر وی ارسال شود. برای انجام این کار ، دادخواست باید توسط وکیل تسلیم شود و وی پرونده را پیگیری خواهد کرد.
بنابراین همسر متقاضی باید دادخواست خود را از طریق وکیل به دادگاه صالح ارجاع دهد. طرف دیگر ازدواج توسط دادگاه از طلاق جدید مطلع می شود و می تواند درخواست طلاق را قبول یا رد کند. هر دو طرف همچنین می توانند تقاضای طلاق کنند که در این صورت هر دو باید از طریق وکیل مراجعه کنند.
سایر قوانین طلاق از دیدگاه وکیل ایرانی در آلمان
قوانین و شرایط طلاق در آلمان اثرات طلاق بر قوانین آلمان که توسط وکیل طلاق در آلمان اجرا می شود.
پس از طلاق بین یک زن و شوهر در آلمان ، وضعیت دارایی و فرزندان تغییر می کند … به شرح زیر:
تقسیم اموال بین زن و شوهر: یکی از آثار طلاق در قوانین آلمان تقسیم اموال است.به این ترتیب اگر قبل از ازدواج توافق بر سر نحوه تقسیم اموال و دارایی پس از طلاق توافق نشده باشد ،فقط اموالی که در طول دوره زندگی مشترک و بعد از ازدواج به دست آمده به طور مساوی بین طرفین تقسیم می شود.این “تقسیم دارایی” (Vermögensausgleich) یا (Zugewinnausgleich) نامیده می شود.این قانون در مورد اموالی که طرفین قبل از ازدواج در اختیار داشتند اعمال نمی شود.اما اگر در زمان ازدواج در قراردادی توافق کرده باشند که پس از جدا شدن ، تمام دارایی و دارایی آنها بین آنها تقسیم شود ،کلیه املاک تقسیم می شود ، هم قبل از ازدواج و هم در زمان طلاق. برعکس ، حتی اگر در عقد ضمن عقد ذکر شود.که هیچ اموالی بین همسران تقسیم نشده است ، هیچ یک از اموال در طول طلاق مشترک نخواهد بود..برای زوجی که قصد جدایی دارند بهتر است در مورد مسائل مالی و اختلافات به توافق مشترک برسند.پرداخت کمک هزینه مراقبت: پس از طلاق و همچنین در طول سال جدایی قبل از طلاق ، زوجین ملزم به پرداخت کمک هزینه مراقبت یکدیگر هستند.ادر به تأمین هزینه زندگی خود نیستند پرداخت شود. و همسرش باید از او حمایت مالی کند.این حق زمانی بوجود می آید که همسر به دلایلی مانند مراقبت از کودک ، سن ، وضعیت جسمی (سلامتی) ، بیکاری یا آموزش نتواند درآمد کسب کند.اگر زوجین با هم فرزند داشته باشند و با یکی از والدین زندگی کنند ، باید کمک هزینه نگهداری نیز دریافت کنند. مبلغ پرداختی برای نفقه به وضعیت مالی بستگی دارد.اطلاعات بیشتر درباره این منبع منبع متن منبع مورد نیاز برای اطلاعات ترجمه اضافی است.
بیشتر بخوانید:وکیل مهاجرت تحصیلی به آلمان
نتیجه گیری
جهت انجام طلاق در آلمان حتما با ما تماس بگیرید. شماره واتساپ 02186128670