سایت حقوقدان وکیل دادگستری

گروه وکلای حقوقدان

وکیل دیوان عدالت اداری در تبریز

ممکن است شما در خصوص مشکلی که از ناحیه برخورد با ادارات دولتی دارید و آن مشکل لاینحل مانده نیاز پیدا کنید به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید و وکیل دیوان عدالت اداری بگیرید باید توجه داشته باشید که موضوع دیوان عدالت اداری امری بسیار تخصصی است.

وکلا اکثراً از آن بی اطلاع میباشند بنابراین شما باید به دنبال وکیل بگردید متخصص و متبحر در امور دیوان عدالت اداری و دعاوی مربوط به آن باشد آقای دکتر محمد امیر نجات در خصوص دعاوی دیوان عدالت اداری به مدت ۱۱ سال است که تخصصی کار می کنند علاوه بر داشتن تحصیلات آکادمیک در این حوزه از علم و تجربه بسیار بالایی برخوردار می باشند.

بنابراین فرقی نمی کند که شما در تهران یا اصفهان یا تبریز یا مشهد د باشید یا اهواز باشید وکیل دیوان عدالت اداری نیاز داشته باشید کافیست که با آقای دکتر نجات تماس گرفته و موضوع خود را با ایشان در میان بگذارید دفتر ایشان در تهران سعادت آباد می باشد لیکن اگر شما ساکن شهرستان هستید از طریق دفاتر خدمات قضایی می توان به راحتی به کارت الکترونیکی از شما حفظ کرد و نیاز به حضور در تهران نیست.

بنابراین با شماره 02186129208  تماس گرفته یا از طریق واتساپ مشکل خود را با شماره  09122888366در میان گذاشته و چنانچه آقای دکتر بررسی کردند و به شما گفتم که این موضوع قابل انجام است می ‌توانید جهت روند وکالت هزینه های مربوطه ایشان مکالمات بعدی را داشته باشید.

وکیل دیوان عدالت اداری
وکیل دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری با شکایات و پرونده های بسیاری از سوی دستگاههای اجرایی و اجرایی روبرو بوده است که باعث طولانی شدن مدت رسیدگی شده است. برای حل این مشکل ، ابتدا باید با جلوگیری از ورود پرونده ها و شکایات به دادگاه کنترل کنیم. این امر مستلزم همکاری ، همدلی و هماهنگی دستگاههای اجرایی و اجرایی کشور است. پیشنهاد ما به این دستگاه ها پیش بینی مکانیزمی برای رسیدگی و حل و فصل دعاوی و مشکلات درون دستگاه است. به عبارت دیگر ، ما از آژانسها خواسته ایم واحد ویژه رسیدگی به شکایات را در دستگاههای اداری و اجرایی تشکیل دهند تا افراد بتوانند ابتدا درخواستهای خود را به مراجع خود ارائه دهند و اگر به هر دلیلی مشکلاتشان برطرف نشده باشد و احساس کنند. در مرحله بعد حق داشت به دیوان عدالت اداری مراجعه كند. به نظر می رسد با این روش می توان پرونده های دریافتی به دادگاه را تا حدودی کاهش داد. اما اکنون و تا زمانی که این ساز و کار در دستگاه های اداری و اجرایی ایجاد نشود و سیستم های اداری خود را موظف به پاسخگویی نمی دانند ، ما نیز باید در شرایط فعلی شکایات را بپذیریم و رسیدگی کنیم. دیوان عدالت اداری
کدام دستگاه بیشترین شکایت را دارد؟
متأسفانه دستگاه های مختلفی در کشور وجود دارد که مورد شکایت زیادی قرار می گیرند. البته این بدان معنا نیست که سیستم در اجرای قانون یا مخالفت با قانون کوتاهی دارد ، بلکه به دلایل و عواملی زیادی اشاره دارد که نیاز به بحث و گفتگوی تخصصی دارند.

در چه زمینه هایی بیشترین شکایات وجود دارد؟
این پرونده ها اغلب مربوط به شکایات مردم علیه دستگاه اداری و اجرایی است. برخی از شکایات مربوط به کارمندان دستگاه اداری است که از مجموعه نهادها در رابطه با سوءاستفاده از حقوق اشتغال ، تغییر وضعیت از قرارداد به قرارداد و غیره شکایت دارند.

یکی از موضوعات مهمی که برای بسیاری از افراد مشکل ایجاد کرده است ، صدور نظرات مختلف توسط شعب دادگاه در مورد موارد مشابه است. مانند مورد انتقال کارمندان از کلانشهرها به شهرهای کوچک. چه فکری در این باره دارید؟
مثال ارائه شده مربوط به حكمی است كه در دولت قبل وجود داشته است ، براساس آن برخی از كارمندان به شهرهای كوچكتر منتقل شده بودند ، اما اكنون برای بدست آوردن حقوق خود به دادگاه مراجعه می كنند. شعب دادگاه نیز در مورد شرایط پرونده ها تصمیم می گیرند ، اما اگر دو تصمیم متضاد توسط دو قاضی دادگاه در همان شرایط اتخاذ شده باشد ، موضوع باید در هیئت عمومی آرای متضاد مطرح و بررسی شود.

اگر تصمیم مجمع عمومی نیز متناقض باشد چه باید کرد؟
البته این تضادهایی که مردم از دور قضاوت می کنند صحیح نیست ، زیرا برخی از این آرا در جای خود با ظرافت های خاصی صادر می شود و احتمال خطا بسیار کم است ، اما در صورت بروز تعارض در رأی مجمع عمومی ، این موضوع در قانون است. دادگاه جدید پیش بینی شده است و پرونده در مجمع عمومی مجدداً ارائه می شود و رأی صحیح ، نهایی تصویب می شود و همان اجرا خواهد شد.

چه درصد از دادخواستهای ارائه شده در دیوان مربوط به تصورات غلط یا تفسیرهای غلط از قانون است؟
براساس آخرین اخباری که شنیدم ، قانون مدیریت خدمات کشوری اصلاح می شود. بنابراین ، ما از قاضیان خواسته ایم تا شکایاتی را که تاکنون به دلیل تفسیرهای مختلف یا نادرست از قوانین یا عدم شفافیت قوانین ایجاد شده است ، اعلام کنند و پیشنهاد دهند که برای جلوگیری از شکایات بیشتر در آینده ، این قوانین اصلاح شود. بودن.

روند رسیدگی به پرونده ها در دیوان عدالت اداری چقدر است؟
دادگاه از سه طریق دادخواست دریافت می کند. یکی از طریق دبیرخانه مرکزی در تهران. راه دوم از طریق دفاتر استانی که در 31 استان کشور وجود دارد و راه سوم ارسال از طریق دفاتر پست است. هنگامی که پرونده ها به دادگاه می رسند ، توسط واحد ارجاع به شعب اولیه ارسال می شوند و رسیدگی می شوند و در نهایت حکم صادر می شود. البته کلیه احکام صادره در شعب اولیه قابل تجدید نظر خواهد بود. در صورت تشخیص صحیح آراء اولیه ، همان رأی تصویب می شود ، اما اگر آرای بدوی به دلایلی نقض شود ، تصمیم جدیدی گرفته می شود. حال پس از این مرحله ، اگر کسی ادعا کند که حکم خلاف شرع یا قانون است ، قانونگذار به رئیس دادگاه و رئیس قوه قضائیه این اختیار را داده است که بار دیگر دستور صادر مجدد این پرونده را در شعبه های استیناف

در ماه های اخیر یکی از مشکلات مردم موضوع تصویب نه ماه مرخصی زایمان برای مادرانی است که در بخش خصوصی کار می کنند ، که پرونده های آنها معمولاً به دادگاه ارجاع می شود. دادگاه چه حكمی را در این زمینه اغلب برای افراد صادر می كند؟

وكيل طلاق توافقي در صادقيه|وكيل طلاق در صادقيه

طلاق توافقی

فوری (10 روزه)