ملاقات با رئیس دیوان عدالت اداری موضوعی است که در این مقاله بدان خواهیم پرداخت . یکی از موضوعات تخصصی در زمینه بحث دیوان عدالت اداری می باشد.
افراد به دلائل مختلف ممکن است در این زمینه دارای مشکلاتی باشند. در اینصورت می توانید جهت امر ملاقات با رئیس دیوان عدالت اداری اقدام کنید. در این جهت شما می توانید با مراجعه به وب سایت دیوان عدالت اداری این مقالات را انجام دهید
همچنین جهت امر ملاقات با رئیس دیوان عدالت اداری می توانید از طریق وب سایت خود دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.
وکیل دیوان عدالت اداریجرای ماده 2 دیوان عدالت اداری
(رسیدگی به شکایات)
پس از صدور حكم نهايي ، در صورت عدم اعتراض ، پرونده فقط در صورتي كه حكم نهايي خلاف قانون يا قانون باشد ، مي تواند به رئيس دادگستري يا رئيس دادگاه تجديد نظر شود. صدور رأی پس از یک جلسه استماع اساسی امکان پذیر است.
اگر حكم مقدماتی در مرحله مقدماتی باشد ، پرونده به هیئت استیناف ارسال می شود.
اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری
رأی دادگاه دیوان عدالت اداری می تواند ظرف دو روز از تاریخ ابلاغ حكم یا تاریخ تعیین حكم نهایی دیوان عدالت اداری توسط دادگاه تجدیدنظر رسیدگی كند.
دادخواست با رهنمودهای ذکر شده به شعبه قاضی ارسال می شود و هزینه تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری خواهد بود.
شعبه ای که رأی نهایی را در دیوان عدالت اداری صادر می کند مورد رسیدگی قرار می گیرد و در صورت پذیرش در جلسه دادرسی قرار می گیرد.
در این مرحله ، هیچ کس به غیر از طرفین و وکلای طرفین حق ورود با ارائه نامه رسمی وکالت با مراجعه به دیوان عدالت اداری را ندارند.
در صورت لزوم ، دیوان عدالت اداری نیز می تواند تعلیق اجرای را صادر و دستور دهد.
اگر شعبه ذیربط دیوان عدالت اداری تقاضای متقاضی را توجیه كند ، حكم درخواستی را نقض كرده و دستور لازم را صادر می كند.
همچنین اگر پرونده با دو حکم مغایرت داشته باشد ، شعبه طلاق حکم دوم را نقض می کند و حکم اول را تأیید می کند.
دستورالعمل ها و مصادیق این درخواست در ماده 5 آیین نامه عدالت اداری آمده است.
هیات عمومی دیوان عدالت اداری
یكی از مهمترین وظایف تعیین شده توسط دیوان عدالت ، رسیدگی به شکایات شهروندان مبنی بر ابطال قوانینی مغایر با قانون یا قانون است كه خارج از اختیارات تصویب كننده است و به نوعی در قانون دخالت می كند.
دفتر دادگستری اداری متشکل از قضات عالی رتبه با ده سال سابقه قضاوت و همچنین مشاوران و مشاوران متخصص برای کمک به رسیدگی به شکایات است.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری همچنین در مواردی که شاکی ادعای خلاف قانون یا نظر ریاست جمهوری قوانین جمهوری را در مواردی مبنی بر نقض قانون ادعا می کند ، نظر شورای نگهبان را در نظر می گیرد.
برخی از پرونده ها به بخش های تخصصی دیوان عدالت اداری ارجاع می شوند.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری حداقل از دو سوم قضات دیوان عالی کشور تشکیل شده و به ریاست معاون رئیس جمهور یا رئیس کل دادگستری اداری ، پس از بررسی و رای گیری مطابق با نظر اکثر قضات حاضر در جلسه دادرسی
مشاوران و کارشناسان دادگستری اداری نیز بدون دعوت از حق رأی ، نظرات خود را به دعوت رئیس ارائه می دهند.
تصمیمات و تصمیماتی که توسط ستاد عمومی دیوان عدالت اداری صادر می شود مؤثر است.
این هیئت علاوه بر ابطال مصوبات ، مراحل رای گیری وحدت را نیز صادر می کند.
کلیه تشریفات مربوط به تشکیل پرونده و تشکیل پرونده در دادگستری اداری در مورد نهاد عمومی نیز در حال تعلیق است. این درخواست ها توسط رئیس دادگاه به دفتر دادستان عمومی ارجاع می شود.
هیئت مدیره همچنین پس از تأیید اینكه این دادگاه به شعبه های دادگاه و سایر ارگانهای اداری نیاز به اعلامیه تعارض در مورد اعلامیه تعارض از شعبه های مختلف دادگاه صادر كرده است ، اما تأثیر این تصمیمات در آتیه و نقض تصمیمات قبلی نیست. .
اجرای احکام دیوان عدالت اداری
واحد عدالت اداری وظایف خود را تحت صلاحیت دادگاه انجام می دهد و معاون رئیس دیوان عدالت اداری است.
اجرای احکام دیوان عدالت اداری تعدادی شعبه دارد که وظیفه تقسیم را انجام می دهد.
قاضیان اجرای احکام حداقل 5 سال تجربه قضایی برای اجرای احکام لازم برای اجرای احکام دارند.
طبق قانون کلیه واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها ، ادارات ، موسسات و شرکتها و شرکتهای وابسته به آنها ، نهادهای انقلابی ، شهرداریها و کمیسیونها ملزم به اجرای احکام دیوان عدالت اداری هستند و موظف به اجرای مقررات در یک ماه و با رضایت شاکی نتیجه را کتباً به دیوان عدالت اداری اعلام کنید؛ در صورت عدم اجرای درخواست شاکی یا قاضی دادگاه محکوم خواهند شد