جهت مشاوره با وکیل نظام وظیفه با شماره زیر تماس بگیرید:
1- ذینفعان از چه تاریخی وارد سن واجد شرایط بودن می شوند؟
پاسخ: کلیه نرهای ایرانی که به سن 18 سالگی رسیده باشند از اول ماه تولد که در طی آن وارد 19 سالگی می شوند ، تحت قانون خدمات عمومی قرار می گیرند. این فرصت را دارند تا خود را به سازمان معرفی کنند.
2- حداکثر زمان برای معرفی کسانی که در حال فارغ التحصیلی ، ترک تحصیل یا اخراج قبل از سن واجد شرایط هستند ، چقدر است؟
پاسخ: حداکثر مدت زمان معرفی آنها 6 ماه پس از رسیدن به سن 18 سالگی است.
مثال: دانش آموزی متولد 2/18/73 که فارغ التحصیل ، ترک تحصیل کرده ، از مدرسه خارج شده است ، یا قبل از 2/1/91 اخراج شده است ، این فرصت را دارد تا حداکثر تا 8/18/91 خود را معرفی کند.
3- حداکثر زمان برای معرفی افرادی که پس از سن ثبت نام اخراج ، فارغ التحصیل ، اخراج یا اخراج می شوند چقدر است؟
جواب: آنها یک سال از تاریخ فارغ التحصیلی ، اخراج یا ترک تحصیل برای معرفی خود دارند.
مثال: دانش آموزی متولد 2/18/73 ، که فارغ التحصیل محسوب می شود ، استعفا داده ، از مدرسه خارج شده یا در ژوئیه 2012 اخراج شده است ، مهلت ژوئیه 1992 را خواهد داشت.
آنها یک سال از تاریخ فارغ التحصیلی ، اخراج یا ترک تحصیل برای معرفی خود دارند.
(برای ایجاد تسهیلات برای چنین ذینفعان ، برای شرکت در امتحان دانشگاه ، آنها مهلت 31.61 سال پس از فارغ التحصیلی را دارند).
4- دانش آموزانی که از اول اکتبر 2009 شروع به تحصیل در کلاس اول دبیرستان یا پایین تر کرده اند ، چه مدت مجاز خواهند بود؟
پاسخ: به چنین ذینفعان اجازه داده می شود تحصیلات خود را مطابق با معیارهای وزارت آموزش و پرورش تا پایان 20 سالگی خود ادامه دهند و حداکثر تا پایان 20 سال تحصیلی خود ادامه دهند و رشته های تحصیلی در این دوره هیچ تاثیری نخواهد داشت.
5- دانشجویی که از اکتبر 1991 شروع به تحصیل در کلاس دوم یا بالاتر کرده است ، چه مدت مجاز خواهد بود؟
پاسخ: اگر آنها در رشته حرفه ای یا فنی خود تحصیل می کنند ، مجاز به تحصیل در دوره های مختلف پیش دانشگاهی تا سن 22 سالگی هستند.
6- آیا دانش آموزانی که در سن متوسطه مشغول به تحصیل در دوره راهنمایی هستند ، می توانند ادامه تحصیل دهند؟
جواب: بله ، در صورت ادامه تحصیل می توانند حداکثر 20 سال تحصیل کنند.
7- چه موقع مهلت ترک دانش آموزان ، ترک تحصیل یا اخراج است که مهلت معرفی آنها براساس مهلت 4 ماهه بعد از 8/22/90 (تاریخ اجرای قانون جدید) است در وظیفه عمومی)؟
پاسخ: اینگونه دانش آموزان مهلت یک ساله از تاریخ لغو ، ترک یا اخراج دارند.
مثال: شخصی متولد 06/15/71 که در تاریخ 22/6/90 از مدرسه خارج شده است به دلیل مهلت 4 ماهه قانون قدیمی که تاریخ آن است ، تا 10/22/90 به فرج معرفی شده است. پس از اجرای قانون جدید عمومی است ، بنابراین تا 6/22/91 معرفی می شود.
8- فارغ التحصیلان دانشگاه از چه روشی می توانند از دوره 1 ساله بعد از فارغ التحصیلی استفاده کنند؟
جواب: متقاضیانی که از دانشگاه با مدرک دانشگاهی 2/22/90 فارغ التحصیل شده اند ، می توانند از مهلت 1 ساله استفاده کنند.
9- افرادی که اخراج ، انصراف ، ترک تحصیل می شوند ، از چه تاریخی در استفاده از مدت 1 سال پس از تاریخ لغو ، ترک تحصیل ، اخراج استفاده می شوند؟
جواب: کسانی که فسخ شده اند ، از مدرسه خارج شده اند یا بعد از 4/22/90 از دانشگاه اخراج شده اند.
10- آیا دانشجویان بازنشسته حق مطالعه مجدد را دارند؟
جواب: بله. در دوره تحصیل از دیپلم تا دکترا ، شرکت کنندگان می توانند تحصیلات خود را فقط یک بار و با پذیرش دوباره در دانشگاه لغو کنند ، مشروط بر اینکه: 1 – بیش از یک سال از تاریخ لغو (قبل از اعزام به دانشگاه) نگذشته باشد. سرویس). 2- ابطال قبل از پایان سال تحصیلی تصویب شده است ، یعنی در سالهای آرفیشی نیست. در سالهای مجاز تحصیل ، همان سطح ، یعنی سطح پایین ، به موضوع اختصاص داده شده است که در این صورت وی فارغ التحصیل محسوب می شود و ادامه تحصیل وی بدون محدودیت است. 4- سطح جدید نباید کپی شود. نه)
11- فارغ التحصیلان دبیرستان چه مدت می توانند در دانشگاه پذیرفته و ثبت نام کنند؟
جواب: اگر در مدت یک سال از زمان فارغ التحصیلی دیپلم یا مدرک دانشگاهی در دانشگاه پذیرفته شوند ، اجازه تحصیل می یابد.
و اگر بیش از یک سال گذشته باشد ، آنها حق تحصیل (قبل از اعزام به کار) را ندارند. هدف از ورود به دانشگاه ، قبولی نهایی یا ثبت نام در دانشگاه است ، اما پس از اعزام به کار ، بیش از یک سال از فارغ التحصیلی دبیرستان می گذرد. این مانعی نخواهد بود و فقط عدم حضور اولیه و پذیرش در مقطع لیسانس و بالاتر معیارهاست.
بدیهی است زمان پذیرش در امتحانات کشوری پذیرش محسوب می شود و در صورت پذیرش بدون کنکور در دانشگاه زمان ثبت نام تاریخ پذیرش است.