سایت حقوقدان وکیل دادگستری

گروه وکلای حقوقدان

طلاق عاطفی چیست طلاق عاطفی چیست

فهرست مطالب

طلاق عاطفی چیست

طلاق عاطفی هنگامی اتفاق می افتد که زن و مرد هر دو با خونسردی در کنار هم زندگی می کنند اما به دنبال طلاق قانونی نیستند.  فرزند داشتن یا نگاه منفی به طلاق می تواند دلیلی برای عدم طلاق قانونی باشد.

دلایل طلاق عاطفی

عدم تأمین نیازهای عاطفی
مشکلات ارتباطی
انتخاب نادرست همسر
عدم همراهی
رفتارهای خشونت آمیز
وقت صرف نکردن با یکدیگر
نارضایتی جنسی
بی اعتمادی
هیچ حس مسئولیت پذیری برای مرد نیست
عدم تعادل ذهنی انسان

علائم و نشانه های طلاق عاطفی

کی از شاخص های اصلی طلاق عاطفی این است که در تنهایی راحت تر هستند. مشارکتها و فعالیتها به شدت کاهش می یابد و همه افراد زندگی خود را طوری برنامه ریزی می کنند که گویی تنها زندگی می کنند. وقتی تنهایی به یک عادت روزمره تبدیل می شود ، می تواند نشانه طلاق عاطفی باشد.
عدم تمایل به صحبت کردن ، بی توجهی به صحبت با شخص دیگر ، بی احترامی به گوش دادن و صحبت کردن ، یا سکوت در مورد صحبت های همسر ، یا تلاش برای پایان دادن به مکالمه یا تغییر موضوع گفتگو از دیگر علائم طلاق عاطفی است.
یکی دیگر از علائم طلاق عاطفی این است که به جای توجه به خواسته های همسر ، بیشتر به خواسته های خود توجه می کند ، به راحتی ابراز احساسات منفی و عصبانیت می کند ، بدون اینکه به احساسات همسر خود توجه کند. او به سادگی این مسئله را در اعتراض به بی توجهی و سردی انکار می کند و حتی حاضر به بحث در مورد آن نیست.
در طلاق عاطفی ، روابط جنسی و محبت هر دو طرف به شدت کاهش می یابد ، کلمات دلپذیر ، ستایش و تحسین ، تبادل عاطفی چه کلامی و چه لمس ، بسیار کاهش می یابد.
خسارت طلاق عاطفی اغلب بیشتر از طلاق قانونی است. این یک فشار اضافی است که زندگی با شخص دیگری در همان سقف ، تنهایی و انزوا و عدم رضایت از زندگی آنها. بیشتر عدم توجه زوجین به یکدیگر به دلیل عدم مهارت های ارتباطی آنها است که مانع از ایجاد احساسات یا احساسات به صورت سازنده و سالم می شود.

وكيل طلاق توافقي در صادقيه|وكيل طلاق در صادقيه

طلاق توافقی

فوری (10 روزه)