سایت حقوقدان وکیل دادگستری

گروه وکلای حقوقدان

طلاق در امارات/وکیل طلاق در امارات

طلاق در امارات کشور امارات یکی از کشورهای خاورمیانه است که در شمال شرقی شبه جزیره عربستان واقع شده است. و به جهت تجمع ثروت در این کشور شرکت ها و سرمایه گذار های زیادی به سمت آن سرازیر شده‌اند. از همین رو هر ساله مهاجران زیادی را به خود جذب می کند. اما آنچه لازم است است که در مورد این کشور بدانیم .تا بتوانیم راحت تر و با اطمینان خاطر بیشتری در آن زندگی کنیم آشنایی با قوانین این کشور است .ما در ادامه این مقاله قصد داریم در خصوص قوانین مربوط به طلاق و قوانین طلاق ایرانیان مقیم این کشور صحبت کنیم.این مقاله را بخوانید و در پایان شماره ما را بردارید.

آنچه وکیل طلاق در امارات باید بداند

  • در امارات متحده عربی، طلاق در بین اقوام عرب بسیار پیچیده و روند طولانی است. طلاق می‌تواند به دو صورت انجام شود:
  • 1. طلاق شفاهی: طرفین به‌طور مستقیم با یک‌دیگر صحبت می‌کنند و توافق می‌کنند که از ادامه زندگی با یکدیگر صرفنظر کنند.
  • 2. طلاق رسمی: این نوع طلاق به صورت قانونی انجام می‌شود و برای آن نیاز به مراقبه از طرف دادگاه و تأیید ویژه از ادارات قانونی دیگر، نظیر دادگستری و وزارت داخله وجود دارد. در قانون امارات، طلاق بر اساس احکام شریعت اسلامی اجرا می‌شود. همچنین، پس از طلاق، مالکیت فرزندان به طور متعارف از سوی مردان ادعا می‌شود، اما در مواردی که زن صدقه به فرزندان داشته باشد، او می‌تواند ادعای مالکیت را پوشش دهد. در مواردی که زن خودکشی می‌کند، باید تحت عقوبات سنگینی مجازات شود، به دلیل محیط اجتماعی، جداسازی بسیار پیچیده زنان از خانواده و وابستگی آنان به شوهر خود. به همین دلیل، در بسیاری از موارد زنان پس از طلاق، برایشان مشکلاتی ایجاد می‌شود.

طلاق در امارات چگونه است

کشور امارات در میان کشورهای حاشیه خلیج فارس دارای بالاترین میزان طلاق است چراکه طلاق در این کشور بسیار ساده و سریع انجام می‌شود و در زمان کمتر از یکماه دادگاه حکم طلاق را صادر میکند جالب است بدانید که در سال ۲۰۱۸ حدود هزار طلاق در این کشور وجود داشته است و در سال ۲۰۱۹ این تعداد به ۴۵۰۰ تا افزایش یافته است.

قوانین طلاق در در امارات

همانطور که میدانید امارات یک کشور اسلامی است و قوانین مربوط به طلاق نیز در این کشور از قوانین اسلامی پیروی می کند. به طوری که اگر زوجین هر دو مسلمان باشند و یا زوج سلمان و زوجه نامسلمان باشد. قوانین مربوط به نکاح و طلاق ایشان از قوانین شرعی پیروی می کند.

مدارک لازم جهت طلاق در امارات

۱ گواهی ازدواج
۲ گذرنامه شخص و در صورت داشتن فرزند گذرنامه ایشان نیز لازم است است
۳ کارته شناسایی زوجین
لازم به ذکر است تمامیه اسناد و مدارک شما باید به زبان عربی ترجمه شده باشند.

پروسه طلاق در کشور امارات

آنچه که لازم است این است که زوجین در ابتدا مابین خود به توافق برسند و سپس تقاضای طلاق خود را به دادگاه تقدیم کنند .در در صورتی که زوجین نتوانند به توافق مشخصی برسند .پرونده به دادگاه بدوی منتقل می شود تا قاضی در مورد پرونده تصمیم بگیرد. پس از صدور حکم ۲۸ روز مهلت تجدید نظر وجود خواهد داشت .در دادگاه تجدید نظر سه قاضی بر پرونده ناظر است. و رسیدگی می‌کند بعد از آن که آخرین حکم صادر شد .پرونده به دادگاه تعلیق انتقال می یابد .و و از روند صحیح بررسی پرونده اطمینان حاصل می‌شود. و در آخر پرونده به دادگاه اجرا فرستاده میشود و حکم صادره اجرایی می شود.

عمده دلایل طلاق در امارات

دلایل زیادی برای طلاق در این کشور وجود دارد مانند تفاوت های مذهبی و فرهنگی و یا موارد مربوط به روابط جنسی اما با این حال ما رایج ترین دلایل قانونی طلاق در این کشور را برایتان آماده کردیم. مورد اول زنا زنا به معنای رابطه جنسی بین دو فرد است. بدون آنکه عبد ازدواج بین آن دو برقرار باشد که یکی از عمده دلایل طلاق در امارات محسوب می شود .البته اثبات آن کمی دشوار است و شما نیاز به مدارکی از جمله شهوت عکس و پرینت تلفن طرف مقابل دارید .مورد دوم سو استفاده کردن اگر فرد بتواند ثابت کند که مورد سوء استفاده روانی یا جسمی قرار گرفته و در این خصوص شواهد و مدارک لازم را ارائه دهد می‌تواند بستره طلاق خویش را فراهم سازد.

مخارج مربوط به طلاق در کشور امارات

برای هزینه های مربوط به طلاق در کشور امارات نمی‌توان یک مبلغ معین تعیین کرد .چرا که با توجه به وضعیت و شرایط پرونده هر فرد و توافقات بین زوجین این مبلغ می‌تواند متغیر باشد .و ضمن اینکه تمامی مراحل دادگاه به زبان عربی خواهد بود و هزینه مترجم هم به آن اضافه میشود. اما به صورت حدودی هزینه های مربوط به طلاق اگر توافقی باشد. تا ۳۰ هزار درهم و اگر این گونه نباشد و شامل مراحل فزون دادخواهی باشد ممکن است تا ۵۰ درهم برسد.

مواردی که باید پیش از طلاق در امارات  به آن رسیدگی شود

۱ وضعیت حضانت فرزندان و مور مربوط به آن در حقوق امارات وضعیت حضانت بدین صورت است ست که حضانت کودک را به مادر او می دهند تا موارد مربوط به نگهداری تحصیل و مراقبتهای لازم را انجام دهد. اما سرپرست قانونی او پدرش است. و هزینه مربوط به کودک را او باید متقبل شود. البته پدر کودک میتواند طبق نظر قاضی یک یا دو روز در هفته با فرزند خویش ملاقات داشته باشد. از نکات لازم به ذکر در خصوص نظارت مادر نسبت به فرزند این است که مادر باید صلاحیت خود را به دادگاه ثابت کند. و اثبات کند که به لحاظ جسمانی و روانی در صحت و سلامت کامل است .و می‌تواند به خوبی از فرزند خود مراقبت کند .و همچنین وی نمی‌تواند بدون اجازه دادگاه ازدواج کند البته در مواردی نیز حضانت فرزند به پدر داده می شود. که در این خصوص وی باید زنی را ترجیحاً از اقوام در خانه داشته باشد. تا از فرزند نگهداری کند ، البته دادگاه باید صلاحیت وی را تایید کند.

 موارد مربوط به تقسیم اموال در طلاق در امارات

در خصوص املاک و اموال هر یک از طرفین اموال و دارایی هایی که به نام اوست را حفظ می‌کند. و دارایی های مشترک آن ها به صورت مساوی بین زوجین تقسیم میشود .البته خانه مشترکی که زوجین در آن زندگی کرده اند به سرپرست قانونی واگذار می شود تا فرزندان بعد از طلاق بتوانند در آن زندگی کنند و آرامش و آسایش ایشان فراهم شود.

وظایف زوج در برابر زوجه پس از طلاق در امارات

مرد می بایست پس از طلاق مبلغ معینی جهت تامین خوراک پوشاک و مسکن مناسب به همسر سابق خود پرداخت کند البته در مقابل زوجه وظیفه‌ای در مقابل زوج نخواهد داشت.جلسات میانجیگری
همانطور که پیشتر گفتم هزینه های مربوط به طلاق در کشور امارات بسیار بالاست است و اگر این طلاق بر مبنای توافق بین طرفین باشد این هزینه ها دو چندان می شود از همین رو زوجین می توانند در جلسات میانجیگری که توسط یک رهبر مذهبی برگزار می‌شود شرکت کنند و پس از آن که با یکدیگر به توافق رسیدند جهت طلاق اقدام کنند تا طلاق ایشان با سرعت بیشتر و هزینه کمتری انجام شود.

طلاق ایرانیان در امارات

همانطور که میدانید طلاق یکی از از مضامین احوال شخصیه می باشد و می بایست است علاوه بر قوانین امارات متحده طبق قوانین ایران هم انجام و ثبت شود به این منظور می بایست ایرانیان طلاق شرعی خود را در مراکز اسلامی امارات ثبت کنند البته صرف ثبت طلاق شرعی کافی نیست و باید طلاق ایشان به صورت رسمی و قانونی هم ثبت شود به این منظور لازم است زوجین در دادگاه رسیدگی حاضر شوند و امور مربوط به طلاق شان را پیگیری کنند البته آنها می‌توانند به یک وکیل وکالت دهند تا امور مربوط به طلاق شان را پیگیری کند تا بدون نیاز به حضور شما ما تمامی مراحل مربوط به طلاق ق انجام شود و در دفاتر ثبت طلاق ثبت شود برای وکالت دادن میتوانید از طریق سامانه میخک اقدام کنید.

سامانه میخک در امارات

سامانه میخک سامانه مدیریت یکپارچه خدمات کنسولی که به منظور خدمات رسانی به ایرانیان مقیم خارج از کشور راه اندازی شده و شما می توانید با داشتن یک ایمیل و کد ملی معتبر در این سایت ثبت نام کنید و در بخش وکالتنامه های این سامانه به فرد مورد نظرتان وکالت دهید تا بتواند مراحل طلاق شما را پیگیری کند.

نتیجه

جهت طلاق در امارات با شماره 09021517271 در واتساپ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وكيل طلاق توافقي در صادقيه|وكيل طلاق در صادقيه

طلاق توافقی

فوری (10 روزه)