فهرست مطالب
طلاق توافقی در آمریکا
در این مقاله میخواهیم در مورد طلاق توافقی در آمریکا و وکیل طلاق توافقی در آمریکا صحبت کنیم.چنانچه قصد انجام طلاق در این کشور را دارید و ساکن آمریکا نیز می باشید میتوانید با وکلای دفتر وکالت حقوقدان که متخصص امور طلاق در آمریکا و اروپا هستند از طریق شماره واتساپ 09021517271 تماس گرفته و کلیه کارهای خود را ایشان بسپارید.
قانون طلاق ایرانیان در آمریکا
بهطور کلی شخصی که خارج از کشور بالاخص در آمریکا زندگی می کند.و می خواهد همسر خود را طلاق دهد قوانین مربوطه از لحاظ قانون ایران رسیدگی و صدور حکم را به قانون ایران احاله دادند.
انواع طلاق ایرانیان مقیم آمریکا
اگر شما ساکن این کشور می باشید به طور کلی سه نوع طلاق را می توانید تصور نمایید:
- یک طلاق یک طرفه از طرف مرد
- دو طلاق یک طرفه از طرف زن
- سه طلاق توافقی.
بیشتر بخوانید:وکیل مهاجرت به آمریکا
مبانی قانونی طلاق ایرانیان خارج از کشور
به طور کلی قانون ایرانیان خارج از کشور از سیستم تابعیت استفاده می کند که همان طور که می دانید سیستم تابعیت یا سیستم خاک است یا سیستم خون است و ایران تابع سیستم خون است.البته سیستم خاک نیز در تابعیت ایرانیان موثر است.ماده کلی قانونی در این زمینه ماده ۶ قانون مدنی است که بیان می کند قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت و ارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم خارج باشند مجری خواهد بود.
طلاق در مواردی که زوجین در آمریکا زندگی می کنند.
یکی از زن و شوهر در آمریکا زندگی می کنند طبق ماده ۱۴ قانون حمایت خانواده دادگاه محل اقامت طرفی که در ایران اقامت دارد برای رسیدگی صالح است.بنابراین شما ناچارید برای این امور در ایران وکیل اتخاذ کنید و ما به سرعت می توانیم طلاق شما را در ایران با کمترین زمان انجام دهیم.فرض دوم زمانی است که زوج و زوجه در آمریکا زندگی می کنند اما زوجه به دلیلی همچون مسافرت به ایران آمده باشد
و سکونت موقت داشته باشد که در این صورت نیز دادگاه صالح دادگاه اقامت زوجه می باشد.
حال تصور کنید که زوج و زوجه هر دو ساکن آمریکا باشند .
در این صورت طبق ماده ۱۵ قانون حمایت خانواده دادگاه تهران صالح به رسیدگی است.بنابراین قبل از هرگونه اقدام در این خصوص بهتر از کار خود را راحت کرده و با شماره 09021517271 واتساپ تماس گرفته و دعاوی خود در این خصوص را به ما ارجاع دهید.
سوال آیا ایرانیان مقیم آمریکا می توانند در دادگاه آمریکا در حوزه طلاق اقدامی انجام دهند.
پاسخ مثبت است اما اگر طبق ماده ۱۵ قانون حمایت خانواده که مقرر می دارد طلاق ایرانیان که مقیم کشور خارجی هستند می توانند با توافق یکدیگر در دادگاه صالح آن کشور باشد.اما اثر آن حکم منوط به تایید دادگاه های ایرانی است.ایرانیان مقیم میتواند در دادگاه سال در آمریکا دعوی طلاق مطرح کند.اما پروسه زمانی آن بسیار طولانی و نزدیک به یک سال می باشد.چرا که باید آن حکم را در دادگاه ایرانی نیز مورد تایید و تنفیذ قرار دهد.
پس بهتر است از ابتدا به وکیل ایرانی وکالت دهید و حکم شما را در کمتر از یک ماه در دادگاه ایران می کند.و برای شما ارسال می نماید که هم وقت شما و هم هزینه شما صرفه جویی می شود.دادگاه آمریکا نیز بخواهد درباره طلاق ایرانیان رسیدگی کند.طبق ماده ۶ قانون مدنی قانون ایران صالح به موضوع می باشد..
ثبت طلاق ایرانیان مقیم آمریکا به چه صورت است
ایرانیان مقیم آمریکا به دو صورت می توانند ثبت طلاق را انجام دهد.اول اینکه حکم دادگاه آمریکایی را در ایران تنفیذ نمایند و بعد در مراجع سیاسی و کنسولی ایران طلاق مربوط را ثبت کنند.که این موضوع دارای پروسه طولانی و هزینه بری می باشد.
دوم اینکه زن در دادگاه آمریکا حکم طلاق گرفته باشد که ناچارا باید آن را در ایران ثبت کنند و این ثبت طلاق اصولاً در ایران تنفیذ نمی شود.پس بهتر است از ابتدا توسط وکیل ایرانی در ایران کارتان را انجام دهید.اما اگر طلاق از ناحیه مرد در دادگاه های آمریکا صادر شود.اولا دادگاه ایرانی تنفیذ میکند چرا که مرد حق طلاق دارد اما یا باید این طلاق را در ایران ثبت نمایید.یا اینکه به وکیل ایرانی وکالت دهید راه دوم بسیار راحت تر می باشد.
طلاق ایرانیان اقلیت مقیم آمریکا
ایرانیان تابع دین مسیحی زرتشتی هستند ایرانی محسوب می شوند.اگر بخواهند در دادگاه های آمریکا طلاق بگیرند قانون مذهب آنها بر موضوع حاکم است.اما نظر به اینکه آنها تابعیت ایرانی دارند نیز باید دادگاه ایران حکم آنها را تنفیذ نماید.در نهایت در همه امور به دادگاه ایران میرسیم و بهتر است که این امور را به وکیل متخصص ای مثل ما بسپارید.و با خیال راحت به کار خود ادامه دهید.
طلاق ایرانیان خارج از کشور آمریکا چه اثری دارد
همانطور که در بالا بیان شد حکم طلاق بدون ثبت آن هیچ گونه اثری ندارد.اما اگر طلاق در ایران تنفیذ شود معنی ثبت کردن هم حاکم ایران و هم حاکم آمریکا باید به آن ترتیب اثر دهند.اگر حکم در آمریکا صادر شود و در ایران تنفیذ نشود نسبت به آن قسمتی که تمیز نشده خود باطل و بلااثر میباشد.نتیجه گیری این است که با توجه به تخصصی بودن این دعاوی حتماً با ما تماس حاصل نمایید.
پروسه اعطای وکالت به ما توسط ایرانیان مقیم آمریکا
۱ ثبت نام در سامانه ثنا که از قسمت برخط سامانه ثنا شما می توانید ثبت نام الکترونیک قضایی انجام دهید.اصولاً این کار در زمانی است که شما کارت ملی ایرانی جدید اخذ کرده باشید وگرنه سیستم ارور می دهد همچنین از طریق سامانه میخک نیز می توانید بعد از تماس با ما به وکالت دهید.
عقد و شناسنامه ایرانی خود را برای ما از طریق واتساپ ارسال کنید و از طریق سیستم الکترونیک ما از شما وکالت می گیریم.و حکم شما را در دادگاه هایی ایران در کمتر از یک ماه می گیریم آن را نیز ثبت میکنیم و برای شما ارسال می نماییم.
نتیجه گیری
همانطور که در بالا گفته شد فرقی نمی کند که طلاق توافقی آیا طلاق از ناحیه زوجه در طلاق از ناحیه زوج در آمریکا انجام شود.در هر صورت شما باید خود را در آمریکا بگیرد و در ایران تنفیذ نمایید یا اینکه مستقیماً در ایران صادر شود و در ایران ثبت شود.که بهتر است در این خصوص به ما به حالت دهید تا مشکلی از این بابت برای شما حاصل نگردد.