اتيسم يا در خودماندگي نوعي اختلال رشدي است كه اكثرا با رفتارهاي ارتباطي كلامي و غير طبيعي مشخص ميشود. بِه عبارت ديگر اتيسم اختلاليبهترین روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک در مغز است كه باعث ميشود پردازش اطلاعات در مغز به خوبي انجام نشده و كودك در تعامل و ارتباط خود با ديگران دچار مشكل شود.
فهرست مطالب
علائم اتیسم
(عنوان مقاله:بهترین روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک)
نخستين علايم آن را حتي از مدت ها قبل سه سالگي هم ميتوان تا حدودي مشاهده كرد .گزارش هايي حاكي است كه بيش از دويست هزار نفر در ايران مبتلا به اتيسم هستند.
كودكان مبتلا به اتيسم از نظر ظاهري اغلب تفاوتي با ديگران ندارند ،بيمار اتيسم ترحم نميخواد بلكه احتياج به عشق احترام و اموزش دارد و جامعه ميتواند با پذيرش آن ها برخي از مشكلاتشان را حل كند.
درمان اتیسم
(عنوان مقاله:بهترین روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک)
داروي خاصي براي درمان اوتیسم وجود ندارد، وليکن شروع زودتر آموزش، ضروري است چرا که ممکن است موجب بهبودي رشد اجتماعي و کاهش رفتارهاي نامطلوب گردد. و احتمال دارد افراد اوتیسم بتوانند زندگي نرمالي داشته باشند. هرساله این بیماری گسترش بیشتری یافته و بر تعداد بچه های اوتیسمی افزوده می گردد. در بین دختر و پسر میزان ابتلا فرق می کند و در پسرهاي اوتیسم ٣برابربيشتر از دخترها است و اين اختلال بين تمام نژادها وهمه طبقات جهان، با شدت متفاوت به چشم مي خورد.
نشانه اتیسم
(عنوان مقاله:بهترین روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک)
چندين نشانه وجود دارد، که به طور زياد و غيرمعمول در بيشتر افراد اوتیسم مشاهده مي شود، مثل خودآزاري و رفتارهاي پرخاشگرانه. اين رفتارها ممکن است طولاني مدت باشند و اين ثابت مي کند که تغيير اين گونه رفتارها کار مشکلي است و لذا از سوي افرادي که با او زندگي مي کنند و درمانگران و مربيان آموزشي او تلاش مضاعفي را مي طلبد. شکلهای خيلي خفيف آن، مشابه يک اختلال شخصيتي همراه با ناتواني در يادگيري است. این بیماری فرد را از مسیر سالم زندگی دور کرده و علاوه بر خود وی اطرافیان وی را نیز درگیر می نماید .
نقش والدین در تربیت کودک
(عنوان مقاله:بهترین روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک)
مهمترين نقش والدين در تربيت فرزندان ايجاد محيطي آرام همراه با راهنمايي است كه در مورد اين كودكان ضرورت مي يابدرفتار جامعه با افراد اتيستيك وابسته به فرهنگ سازي و ميزان شناخت نسبت به بيماري است.بالا بردن آگاهي اجتماعي وظيفه هر فرد و دولت است . در ایران و جهان تلاشهایی برای رفع آلام این افراد صورت گرفته و بودجه هایی نیز هزینه شده اگرچه کافی نیست ولی دلگرم کننده است.
اتیسم چه نوع اختلالی است؟
(عنوان مقاله:بهترین روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک)
اوتیسم یک اختلال رشدی مغزی است که به وسیله آسیب در تقابلات (مداخلات) اجتماعی و ارتباط و همچنین رفتارهای تکراری و ویژه تقسیمبندی میشود، این علایم همگی پیش از سه سالگی کودک ایجاد میشود. اوتیسم بسیاری از بخشهای مغز را تحت تأثیر قرار میدهد و این که چطور این اتفاق رخ میدهد، هنوز درک نشدهاست.
اختلال اتیسم
اوتیسم یا درخودماندگی (به انگلیسی: Autism) نوعیبهترین روانشناس کودک در تهران،روانشناس کودک اختلال رشدی (از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص میشود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز میکند و علّت اصلی آن ناشناختهاست. این اختلال در پسران شایعتر از دختران است. وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد.
اثرات اتیسم بر کودک
این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارتهای ارتباطی تأثیر میگذارد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم، در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیتهای مربوط به بازی، مشکل دارند. این اختلال، ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار میسازد. در بعضی موارد رفتارهای خودآزارانه و پرخاشگری نیز دیده میشود. در این افراد حرکات تکراری (دست زدن، پریدن) پاسخهای غیرمعمول به افراد، دلبستگی به اشیا و یا مقاومت در مقابل تغییر نیز دیده میشود و ممکن است در حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، بساوایی، بویایی…
کودکان مبتلا به اتیسم
در رابطه با كودكان طيف اتيسم، مهم ترین اصل در بهداشت روانی خانواده ، پذیرش استعدادها ، تفاوت های فردی و نهايتا نوعي معلوليت در فرزند است. با توكل به خداوند بزرگ و با در نظر گرفتن توانایی های فرزند خود و با دلگرمی هر چه بیشتر در كنار آموزگاران و با همراهی همه افراد خانواده ، نقایص كودك خود از قبیل مشكلات حسی ، جسمی ، حركتی و ذهنی را بشناسیم و با قرار گرفتن كودك در جایگاه مناسب موافقت نماییم تا شاهد پیشرفت هرچه بیشتر او باشیم.