سایت حقوقدان وکیل دادگستری

گروه وکلای حقوقدان

باور های غلط حقوقی+استدلال

آیا تا به حال شده به یک چیز به مدت طولانی باور داشته باشید و بعد بفهمید که اشتباه است؟ شاید هم همین الان باورهایی دارید که نمی دانید اشتباه هستند. در این مقاله سعی داریم تا با باورهای درست حقوقی آشنا شویم و ابهامات را برطرف کنیم.

۱-اولین باور غلط حقوقی(شکایت)

.اگر از کسی شکایت کنید و نتوانید آن را اثبات کنید،طرف مقابل اعاده حیثیت می‌کند و شما محکوم می شوید.

دادگاه محل رسیدگی به شکایات است و این حق شماست که شکایت خود را ثبت کنید و بررسی شکایت شما وظیفه دادگاه است. در صورت اثبات نشدن شکایت شما مسئولیت کیفری برای شما نمی آورد.

۲-دومین باور غلط حقوقی(ارث)

پدر و مادر میتواند فرزند خود را از ارث محروم کنند.

هیچ کس نمی تواند وارثش را از ارث محروم کند و وصیت نامه فرد فوت شده هم فقط در مورد یک سوم میراث معتبر است. تنها وارث ای که مروج خودش را به قتل رسانده است از ارث محروم می شود.

۳-سومین باور غلط حقوقی(تصادف)

اگر گواهینامه رانندگی نداشته باشید و بر اثر تصادف باعث مرگ کسی شوید مرتکب قتل امد شده اید.

رانندگی بدون گواهینامه تخلفی جداگانه است و اگر بدون گواهینامه رانندگی منجر به مرگ کسی شدید،علاوه بر پرداخت دیه به دو سال حبس محکوم خواهید شد.

۴-چهارمین باور غلط حقوقی(دیه)

دیه ماه های حرام دو برابر است.

در ماههای حرام دیه فقط یک سوم بیشتر از سایر ماه ها است. ماه های حرام عبارتند از:ذی القعده،ذی الحجه،محرم و رجب. ماه صفر هم بر خلاف باورهای عمومی ماه حرام نیست.

۵-پنجمین باور غلط حقوقی(بدهی)

بدهی ها و چک و سفته های والدین فوت شده را باید فرزند پرداخت کند.

اگر والدین شما فوت کنند و طلبکاران روی سر شما آوار شوند،شما هیچ مسئولیتی در قبال پرداخت بدهی های والدین تان نخواهید داشت.

نتیجه گیری

نداشتن اطلاعات کافی در مورد مباحث حقوقی و داشتن باور های غلط می تواند باعث آسیب مالی و خورده شدن حق شما شود.موسسه حقوقدان برای جلوگیری ار بروز اینگونه اتفاقات همراه شماست.جهت دریافت مشاوره حقوقی می توانید با شماره ٠٢١٨٦١٢٩٢٠٨ تماس بگیرید.

وكيل طلاق توافقي در صادقيه|وكيل طلاق در صادقيه

طلاق توافقی

فوری (10 روزه)